INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Avia Villa Resort Gili Meno ★★★★

Gili Island - Bali - Indonesien

Dejligt resort på vestkysten af den fredelige Gili Meno. Direkte adgang til stranden og det turkise varme vand. Nyd den ubeskrivelige solnedgang over Gili Trawangan.

In stock
Travel Code
ID-H-GM-5

Indkvartering

Avia Villa Resort Gili Meno ligger på den bemærkelsesværdige ø Gili Meno, som er kendt for sine fantastiske fisk og koraller, kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Hotellet er præget af en hyggelig tropisk stemning og hver villa har egen swimmingpool og en hyggelig have. Alle bungalows har direkte adgang til den lækre 15 meter lange fællespool.

Hotellet har den kridhvide sandstrand i baghaven, hvilket bidrager med den bedste udsigt man kunne tænke sig, når man træder ud fra resortet. Øen har yderligere to parker, som let kan tilgås på en lille gåtur. I og med at øen er lille, med sine 2 km, er der mulighed for forskellige vandbaserede aktiviteter. Der er blandt andet mulighed for yoga, bålaftener, scuba diving og snorkling.

Avia Villa Resort Gili Meno er ideelt for dem der rejser væk for at få et afbræk i hverdagen og trække stikket fra omverdenen for en stund – hvad end det er en familieferie, bryllupsrejse eller en getaway med vennerne.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Avia Villa Resort Gili Meno
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...