INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Avia Villa Resort Gili Meno ★★★★

Gili Island - Bali - Indonesien

Dejligt resort på vestkysten af den fredelige Gili Meno. Direkte adgang til stranden og det turkise varme vand. Nyd den ubeskrivelige solnedgang over Gili Trawangan.

In stock
Travel Code
ID-H-GM-5

Indkvartering

Avia Villa Resort Gili Meno ligger på den bemærkelsesværdige ø Gili Meno, som er kendt for sine fantastiske fisk og koraller, kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Hotellet er præget af en hyggelig tropisk stemning og hver villa har egen swimmingpool og en hyggelig have. Alle bungalows har direkte adgang til den lækre 15 meter lange fællespool.

Hotellet har den kridhvide sandstrand i baghaven, hvilket bidrager med den bedste udsigt man kunne tænke sig, når man træder ud fra resortet. Øen har yderligere to parker, som let kan tilgås på en lille gåtur. I og med at øen er lille, med sine 2 km, er der rigt mulighed for forskellige vandbaserede aktiviteter, herunder scuba diving og snorkling. Faktisk ligger Avia cirka 5 minutters kørsel fra Meno Wall-dykkerstedet, så det er et ægte paradis for dykkere. Der er blandt andet også mulighed for yoga og bålaftener. 

Avia Villa Resort Gili Meno er ideelt for dem der rejser væk for at få et afbræk i hverdagen og trække stikket fra omverdenen for en stund – hvad end det er en familieferie, bryllupsrejse eller en getaway med vennerne.

Du kan booke forskellige værelsestyper:

  • Bungalow - plads til 2 
  • Villa m. 1 værelse og privat pool - plads til 2 
  • Villa m. 2 værelser og privat pool og havudsigt - plads til 4 
  • Villa (Shelra) - plads til 8 

Alle værelserne er udstyret med Air Conditioning, Wi-FI, hårtørrer, balkon eller terrasse 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Avia Villa Resort Gili Meno ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden