INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Avani Ao Nang Cliff Resort Krabi ★★★★

Krabi - Thailand

Tag på et getaway til dette dejlige luksushotel i Krabi. Her venter der utrolige udsigter, rooftop bar og en skøn, bred sandstrand. Avani har komfort og tropisk afslapning på menuen.

In stock
Travel Code
TH-H-KR-68

Indkvartering

Ved Krabis smukke klipper ligger Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort. Det er den perfekte lokation for et getaway til Thailands tropiske varme. Det 4-stjernede hotel har en dejlig stor pool med solsenge, så du kan nyde naturen der omkranser hotellet imens du solbader. Den afslappende atomosfære kommer også til udtryk i hotellets spa, som tilyder massager og behandlinger, der med garanti vil få dig helt ned i gear.

Når du trænger til en god gastronomisk oplevelse, kan du glæde dig over hotellets store udvalg af mad. Du finder både Pano Cafe, der tilbyder morgenmad, Orchid Pool Bar, og The Cliffhvor du kan få lækre snacks samt The Peak Bar og Ao Nang Buffet der stiller den store sult med thailandske og internationale rettet. For ej at glemme room-service om formiddagen, hvis du ønsker at spise på dit værelse.

På Avani kommer du til at bo i luksus og komfort. Hvad end du rejser med en partner eller en gruppe, er der noget for dig her. Du kan vælge mellem forskellige indkvarteringsmuligheder herunder Avani Room og Superior Room med og uden havudsigt.

Rejser du med familien kan du med fordel vælge Avani Family Suite med plads til 6 personer, eller Avani Villaerne med enten  eller 2 værelser. Villaerne giver adgang til en privat pool og en skøn terrasse med solsenge, hvor du kan nyde solens varme.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Avani Ao Nang Cliff Resort Krabi ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden