Sydney & Gold Coast 17 dage / 14 nætter 

Kør-selv 17 dage / 14 nætter
Singapore, Sydney, Hunter Valley, Port Macquarie, Coffs Harbour, Ballina og Surfers Paradise.

Dag 1: København - Singapore
Afrejse fra København med Singapore Airlines til Singapore.

Dag 2 - 4: Singapore
Tilbring et par begivenhedsrige dage i Metropolen Singapore, en by fuldt med attraktioner og oplevelser. I bor 2 nætter på centralt beliggende 3* hotel. 

Dag 4: Singapore - Sydney
I flyver med Singapore Airlines til Sydney. I afhenter bilen og kører til det valgte hotel, hvor de næste 4 nætter tilbringes.

Dag 5 - 8: Sydney
Sydney er en dejlig by med rigtigt mange ting at byde på. Oplev havnen, de populære strande Manly og Bondi og ikke mindst Operahuset. Det smukke naturområde Blue Mountains er også et oplagt udflugtsmål.

Dag 8: Sydney - Hunter Valley
3 timers kørsel nord for Sydney ligger Australiens ældste vinområde, det smukke Hunter Valley. Undervejs nydes den smukke natur og de små historiske byer fra dengang diligencen kørte. I Hunter Valley er der tid til at besøge nogle af de berømte vingårde som Wyndam Estate og McWilliams Mount Plesant Winery. I overnatter en enkelt nat i Hunter Valley.

Dag 9: Hunter Valley - Port Macquarie
Begynd evt. dagen med en magisk flyvetur i varmluftsballon henover dalen, inden I kører videre mod Port Macquarie hvor næste nat tilbringes. Undervejs kan I besøge det uberørte område omkring Port Stephens med hyggelige kystbyer, en lang række gyldne strande og en bugt kendt for sin bestand af legesyge bottlenose delfiner. Besøg også koala-kolonien på den smukke Tilligerry Peninsula og nyd strandene ved Tomaree Head.

Dag 10: Port Macquarie - Coffs Harbour
I fortsætter turen langs kysten mod Coffs Harbour, der byder på en overflod af udendørs aktiviteter; surfing, kajak, mountainbike, dykning, rafting og regnskovsture, her tilbydes det hele.

Dag 11: Coffs Harbour - Ballina
Turen langs hele kysten byder på pragtfulde landskaber og området omkring Ballina og Byron Bay er omkranset af dejlige strande og frodige grønne skove. En enkelt nat tilbringes i Ballina.

Dag 12 - 16: Ballina - Surfers Paradise
Fra Ballina kører I til Surfers Paradise, et af Australiens populæreste turistområder. Surfers byder på et perfekt miks af livligt byliv og afslappende strandliv. I har 4 nætter i Surfers Paradise.

Dag 16 - 17: Surfers Paradise - hjemrejse
I kører til Brisbane, afleverer bilen og så er det tid til at rejse hjemad. I flyver via Singapore til København, en eventyrlig oplevelse rigere. 

Ring 70 201 208 og hør nærmere om priser og afrejser

Vinter tilbud krydstogt i Caribien 13 dage

DestinationCaribien
Gyldig fra09-02-2019
Gyldig til09-02-2019
Varighed12 dage
PrisFra 14.998kr.

Olhuveli Beach Resort - skønt all-inclusive hotel

DestinationMaldiverne
Gyldig fra01-11-2018
Gyldig til31-10-2019
Varighed9 dage
PrisFra 18.998kr.

Formel 1 i Abu Dhabi Grand Prix fra 12.990 kr.

DestinationAbu Dhabi
Gyldig fra22-11-2018
Gyldig til26-11-2018
Varighed5 dage
Pris 12.990kr.
Se alle tilbud