Singapore og det vestlige Australien 

Vi giver jer Østens mest oplevelsesrige metropol, Singapore - og herefter 12 dages tur langs den australske vestkkyst hvor I skal opleve storbyen Perth, Penguin Island, The Pinnacles, koalaer og kænguruer i Yanchep Nationalpark, måske besøge hummer fabrik, se den helt unikke og meget foranderlige natur, opleve delfiner og emuer og meget meget mere.
 
Singapore og det vestlige Australien
16 dage / 14 nætter fra kr. 15.555
 
Inkluderet i rejsens pris
  • Flyrejse til Perth t/r
  • Gældende skatter og afgifter
  • Visum til Australien (for danske statsborgere)
  • Privat transport fra Singapore lufthavn til hotellet i Singapore og retur
  • 3 nætter på Parc Sovereign Hotel***+ i Singapore
  • 3 x morgenmad i Singapore
  • Gratis guidet tur i ION Orchard Food Court hvor I smager forskellige specialiteter. (Hverdage kl. 1100 - Varighed 1 time)
  • Guidet tur i Kampong Glam, Singapores historiske handelsområde som har en unik historie og idag er levende og farverigt hver aften. (Aftentur ca 1730 - Varighed ca 1,5 time inkl. forfriskning undervejs)
  • 12 dages billeje i Australien. Afhentning og aflevering i Perth. Toyota Yaris ell. lign inkl. fri km og forsikringer.(Tillæg for leje af GPS, nedsættelse af selvrisiko og udvidet vejhjælp)
  • 11 nætter i Australien på kør-selv rundtur. Ophold på turistklasse hoteller/moteller, på Bed & Breakfast eller lejlighed.
F.eks.
2 nætter Cervantes Pinnacle Motel i Cervantes
2 nætter på Pelicans Nest lejligheder i Kalbarri
2 nætter på Monkey Mia Dolphin Resort i Monkey Mia
1 nat på Ibis Styles i Geraldton
2 nætter på Hamptons Inn i Fremantle
2 nætter på Seasons of Perth Hotel i Perth
Ophold er som udgangspunkt uden forplejning men kan tilkøbes på visse steder.
Der tages forbehold for udsolgte hoteller og alternative hoteller kan så forekomme i samme kategori.
Der er mulighed for at opgradere til andre hoteller mod tillæg ligesom at fordeling af hotelnætter kan ændres mod tillæg.
 
Forslag til rute samt beskrivelse (forslag til rejseplan)
 
Perth Lufthavn til Cervantes - 210 km - ca 2,5 timers kørsel
Efter ankomst går I til Hertz kontoret i Perth lufthavn (det ligger sammen med de andre biludlejningsselskaber til venstre for hvor I kommer ud)
Aflever voucher, kreditkort, kørekort til gennemsyn og bilen afhentes som I får instrukser om. 
Kør til Cervantes. I kan eventuelt tage vej 60 og tage et stop til Yanchep Nationalpark hvor I kan se koalabjørne og kænguruer. Køb eventuelt et parkpass (AUD 44) til Nationalparkerne der gælder 1 måned (ellers betales AUD 12 per gang I besøger en park). Der er også mulighed for at købe en Aboriginal oplevelse samt komme på tur i grotterne. (I kan også tage stoppet når I kører tilbage mod Perth senere i ferien)
Ellers kører I til Cervantes og installerer jer. 
Der er flere spisesteder i byen, general store og posthus mv. og I kan bla komme på Lobster Shack Factory Tour. Det er en stille lille by men kør evt en tur til Jurien Bay hvis der skal ske lidt mere. På dag 2 anbefaler vi at I kører til Nambung Nationalparken og ser bla. The Pinnacles.
 
Cervantes til Kalbarri - 380 km - ca 4,5 timers kørsel
Stop eventuelt i Dongara og Port Denison på vejen.
I Kalbarri er der flere supermarkeder, restauranter og mulighed for at opleve Kalbarri Naitonalpark langs kysten og fantastiske scenerier ved Murchison River, se bla. Naturens Vindue og andre unikke stenformationer. For de heste interesserede er der på Big River Ranch en god mulighed for en guidet ridetur langs floden.
Mange muligheder for fisketure, skydiving mv.
 
Kalbarri til Monkey Mia - 400 km - ca 4,5 timers kørsel 
I forlader civilisationen og får nogle lange stræk på landevejen uden at I møder andet end hvad naturen tilbyder.
Stop ved Billabong Roadhouse og få en forfriskning og en snak med ejeren.
Et andet stop I bør gøre er ved Hamelin Pool. Se både de 3,5 mia år gamle stromatolitter og den gamle telegrafstation. Hvis I spørger pænt kan I for et par dollars eller 3 per person komme ind og se det gamle museum.
Videre til Denham og Monkey Mia hvor hovedattraktionen er delfinerne der hver morgen kommer helt ind til vandkanten. En unik naturoplevelse som ikke må misses. Derudover hilser I på emuen og pelikanerne. I kan gå ture i området (læg mærke til de mange slangespor) og komme på sejlture i Shark Bay på katamaran både.
Besøg også Francis Peron Nationalparken der ligger lige ved Monkey Mia og husk at have badetøjet klar hvis I vil have en dukkert i deres Hot Tub. I ser også den gamle fårestation.
 
Monkey Mia til Geraldton - 430 km - ca 4,5 timers kørsel
I kører igen sydpå og dele af ruten er nu velkendt.
Geraldton er den største by på strækningen fra Perth til Broome og her finder I mange restauranter, mindesmærke for HMAS Sydney der blev sunket under 2. verdenskrig, katedralen. Her er også diverse shopping muligheder (de fleste lukker dog ved 17-18 tiden)
 
Geraldton til Fremantle - 455 km - ca 5 timers kørsel
Brug Fremantle som base til besøg fx til Rockingham og Penguin Island. Der er ca 35-40 minutters kørsel syd på til denne unikke naturoplevelse hvor jordens mindste delfiner bor. Der er også andre fjerklædte beboere på pingvin øen.
Fremantle Prison er en andet must-see efter vores mening. En interessant og skræmmende historie om et fængsel der først lukkede i 1991 og blev opført af britiske fanger der blev sejlet på tværs af kloden for at hjælpe med at skabe en by i Perth.
Rottnest Island er et andet stort besøgsmål hvortil I kan sejle fra Fremantle eller Perth.
 
Fremantle til Perth - 30 km - ca 30 min kørsel
I kan eventuelt besøge Swan Valley området. I Whiteman Nationalparken ligger flere interessante seværdigheder. Har I ikke fået nok af det australske dyreliv kan I komme tæt på dyrene i Caversham Wildlife Park.
Perth er en by som let kan overskues til fods.
I kan tage bilen med ud til Kings Park og botanisk have men ellers er byens kirker, aften livet, shopping i gågaderne alt sammen noget I kan gå rundt til.
Oplandet til Perth har også en masse andet at byde på.
 
Perth til Perth lufthavn - 20 km - ca 30 minutters kørsel
I afleverer bilen i Terminal 1 (hvor I afhentede den) og tjekker ind og hjemrejsen påbegyndes.
Husk at aflevere med fuld tank med mindre andet aftales.


Kontakt os på toptours@toptours.dk eller ring 70 201 208 for priser.
 

USA - New York, Miami, Key West og Key Largo

DestinationUSA
Gyldig fra01-10-2018
Gyldig til31-03-2020
Varighed11 dage
PrisFra 9.498kr.

USA - Familietilbud til Florida fra kr. 8.498

DestinationUSA
Gyldig fra01-10-2018
Gyldig til31-03-2020
Varighed11 dage
PrisFra 8.498kr.

USA - Mini rundrejse i Florida med direkte fly

DestinationUSA
Gyldig fra01-10-2018
Gyldig til31-03-2020
Varighed14 dage
PrisFra 8.898kr.
Se alle tilbud