VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Det bedste af Australien 

Rundrejse 18 dage / 14 nætter
 
Singapore (1 nat), Melbourne (2 nætter), Sydney (3 nætter), Alice Springs (1 nat), Ayers Rock (1 nat), Cairns (3 nætter), Brisbane (3 nætter)

Tag med på en enestående rejse og oplev Singapore og Australiens højdepunkter. Rejsen gennemføres hele året som individuel rundrejse og kan tilpasses jeres ønsker.

Dag 1: Afrejse fra Kastrup med Singapore Airlines

Dag 2: Ankomst til Singapore om morgenen. Transport til hotel og efter indkvartering er resten af dagen til fri disposition.

Dag 3: Dagen er til fri disposition. I kan evt. bruge nogle af jeres gratis billetter til Singapores mange seværdigheder eller gå på opdagelse i de etniske kvarterer. Transport til lufthavnen ca. kl 18 og afrejse til Melbourne.

Dag 4: Ankomst til Melbourne om morgenen. I mødes af vores repræsentant i lufthavnen som assisterer jer til hotellet. Efter check-in skal I på en guidet rundtur hvor I oplever det historiske og moderne Melbourne. Overnatning på hotel i Melbourne.

Dag 5: Dagen er til fri disposition. Overnatning på hotel i Melbourne.

Dag 6: Om morgenen er der transport til lufthavnen og fly til Sydney. Her afhentes I og køres til hotellet hvor I overnatter de næste tre nætter. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på hotel i Sydney.

Dag 7: En dejlig dag i Sydney begynder med et kaffe-cruise i Sydney Harbour. Herefter en guidet tur til nogle af Sydneys højdepunkter. I besøger The Rock - byens historiske centrum, Botanisk Have, Opera Huset og Harbour Bridge. Turen fortsætter langs Stillehavet med besøg på den kendte Bondi Beach. Overnatning på hotel i Sydney.

Dag 8: Dagen er til fri disposition. Nyd den afslappende stemning i Sydney, se eller gense nogle af byens attraktioner eller gør som byens indbyggere, gå en tur på stranden. 

Dag 9: Transport til lufthavnen og I flyver fra Sydney til Alice Springs. Transfer fra lufthavnen til hotel i Alice Springs.

Dag 10: Idag fortsætter turen til Uluru - Ayers Rock. I ankommer til jeres hotel beliggende i selve nationalparken og efter et hvil går turen ud til "The Olgas". Stedet har stor mytologisk betydning for lokalbefolkningen og er en enestående naturoplevelse. Tilslut ser I solnedgangen over Ayers Rock. Overnatning på hotel Outback Pioneer.

Dag 11: Dagen begynder tidligt så I kan nå at se den fantastiske solopgang over Ayers Rock. For de der har lyst til en klatretur på den gigantiske sten er der mulighed for det. Tilbage til hotellet for et kort bemærkning og derefter tager I en taxa til lufthavnen for egen regning. I flyver til Cairns, afhentes i lufthavnen og køres til hotel i Cairns.

Dag 12: Katamaranen Quicksilver Wave Piecer tager jer med til Agincourt revet, et af de smukkeste områder af Great Barrier Reef. I kan svømme, snorkle og opleve undervandslivet gennem glasbunden. Frokost serveres på turen. Overnatning på hotel i Cairns.

Dag 13: Dagen er til fri disposition i Cairns og omegn. Der tilbydes mange spændende ture fra Cairns. Overnatning på hotel i Cairns.

Dag 14: Transfer fra hotel i Cairns til lufthavnen og fly til Brisbane. Transfer fra lufthavnen til hotel i Brisbane. 

Dag 15: Dagen tilbringes i Australia Zoo, krokodillejægeren Steve Irwings livsværk. Haven har flere end 500 dyr, så her vil du komme til at se mange af Australiens specielle dyr. Overnatning på hotel i Brisbane.

Dag 16: Dagen til fri disposition. 

Dag 17-18: Transport til lufthavnen og fly til Singapore. Efter et flyskifte går turen mod Kastrup, en stor oplevelse rigere.

Priser fra kr. 32.698 pr. person ved minimum 2 rejsende. 

Ring 70 201 208 eller send mail til toptours@toptours.dk og hør nærmere om priser.

3 uger Bali og Australien fra kr. 16.998

DestinationAustralien
Gyldig fra01-07-2018
Gyldig til21-10-2019
Varighed21 dage
PrisFra 16.998kr.

Busrundrejse New York - Niagara Falls - Toronto - Washington DC - Philadelphia 7 dage

DestinationUSA
Gyldig fra01-10-2018
Gyldig til31-10-2019
Varighed7 dage
Pris 12.790kr.

Kalimantans jungle og Balis koraller

DestinationBali
Gyldig fra01-10-2018
Gyldig til31-10-2019
Varighed14 dage
PrisFra 18.498kr.
Se alle tilbud