Australiens Højdepunkter 

Australiens Højdepunkter - 22 dage / 18 nætter 
Melbourne - Adelaide - Outback - Darwin - Cairns - Brisbane

Dag 1 - 2: København - Melbourne
Med Singapore Airlines via Singapore til Melbourne. I sørger selv for transport fra lufthavnen i Melbourne til Hotel Grand Chancellor hvor I tilbringer de første to nætter i Australien.

Dag 2 - 4: Melbourne 
Der er nok at bruge tid på i Melbourne, en by med masser af seværdigheder, caféer, restauranter, shopping og, ikke at forglemme, en dejlig afslappet stemning.

Dag 4 - 7: Great Ocean Road
I afhenter bilen, skønne Melbourne forlades og turen går mod Adelaide og den første strækning ad Great Ocean Road. Spis fx frokost i Apollo Bay og besøg en 10.000 år gammel Aboriginal boplads. Dagen ender i Port Fairy hvor der overnattes på Comfort Inn Port Fairy.
I fortsætter langs den smukke kyst, tager den tid der skal til og tilbringer en nat på D`Altons i Halls Gap der ligger godt gemt i det fantastiske vildnis omkring den forrevne bjergkæde Grampians. Herefter en nat på Chardonnay Lodge i Coonawarra. Ved ankomst til Adelaide kører I til Mercure Grosvenor Hotel.

Dag 8: Adelaide
I og omkring Adelaide er der mange udflugtsmål så dagen kan hurtigt blive fyldt op med oplevelser. I tilbringer endnu en nat på Mercure Grosvenor Hotel. 

Dag 9: Adelaide - Alice Springs
I afleverer bilen i lufthavnen og flyver til Alice Springs for at opleve ægte outback og den massive røde ørken.
Alice Springs har omkring 25.000 indbyggere og byen er klart den største i den australske outback. Resten af dagen kan I udforske byen eller bare slappe af på hotellet All Seasons Oasis.

Dag 10: Alice Springs til Ayers Rock
I skal på en helt fantastisk campingtur ud i bushen og outbacken. Turen går gennem skiftende landskaber til det ørkenlignende område der omgiver Ayers Rock og The Olgas. I besøger en kamelfarm (ridning mod tillæg). 
Ved de majestætiske Olgas er der vandretur gennem ”The Valley of the Winds” Nyd også den smukke solnedgang over ”The Rock”. Aftensmaden består af et traditionelt australsk måltid. Overnatning på Ayers Rock Resort Campsite.

Dag 11: Ayers Rock til Kings Creek Station 
Oplev den spektakulære solopgang over Ayers Rock, hvorefter I skal på tur til nogle fortidshule hvor I skal se aboriginske klippemalerier og usædvanlige klippeformationer.
Efter frokost afgang til Kings Creek Station, hvor I besøger kamel / kvægstationen og herefter til overnatningsstedet. Aftensmad i ”bushen” og overnatning på Kings Creek Permanent Campsite. 
 
Dag 12: Kings Creek til Alice Springs 
Her til morgen fortsættes til Kings Canyon og George Gill Ranges. I udforsker dette geologiske vidunder og ser bla. ”Lost City” og ”Garden of Eden” samt nord- og sydmurene. I returnerer til Kings Creek og efter frokost går turen tilbage til Alice Springs. Efter en spændende tur har I endnu en nat på All Seasons Oasis.

Dag 13 - 15: Darwin
I skal videre med fly til Darwin i Northern Territory. I har to nætter på Mirambeena Resort. 

Dag 15 - 18: Cairns
I skal tidligt i lufthavnen og videre til Cairns. Ved ankomst finder I selv til Mercure Harbourside Hotel, hvor de næste tre nætter tilbringes. Cairns er en pragtfuld ferieby med mange udflugtsmuligheder.

Dag 18 - 21: Brisbane
Med fly til Brisbane hvor rejsens sidste fire nætter tilbringes på Hotel Grand Chancellor. Nyd de dejlige strande og de mange fantastiske udflugtsmål.

Dag 21 - 22: Afrejse og hjemkomst
I flyver fra Brisbane via Singapore til København med ankomst tidligt om morgenen dag 22.

Pris fra kr. 29.298 pr. person i delt dobbeltværelse.

33 dage Australien og Bali fra kr. 17.990

DestinationAustralien
Gyldig fra03-01-2019
Gyldig til31-10-2019
Varighed33 dage
PrisFra 17.990kr.

Luksuskrydstogt til New Zealand & Australien 17 dage

DestinationNew Zealand
Gyldig fra05-11-2019
Gyldig til29-11-2019
Varighed17 dage
PrisFra 24.998kr.

3 uger Bali og Australien fra kr. 16.998

DestinationAustralien
Gyldig fra01-07-2018
Gyldig til21-10-2019
Varighed21 dage
PrisFra 16.998kr.
Se alle tilbud