INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Atlantis The Palm

Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

Gennemført luksus på ægte Dubai manér. Atlantis The Palm er et ikonisk hotel, som lover dig en uforglemmelig ferie ved Den Arabiske Golf, hvorfra du kan gå på opdagelse i den pulserende storby.

In stock
Travel Code
AE-H-DU-6

Indkvartering

Atlantis Dubai er en ekstraordinær oplevelse i sig selv. Resortet inviterer dig til at holde ferie i en hel verden for sig og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten af komfort, gastronomi, underholdning, seværdigheder og wellness.

Atlantis The Palm er placeret mellem det turkise vand i Den Arabiske Golf og Dubais imponerende skyline, hvilket allerede her ligger op til en fantastisk, luksuriøs ferie. På resortet kan du glæde dig til helt utrolige gastronomiske oplevelser i form af menuer fra berømte kokke som Gordon Ramsay, Nobu og Ronda Locatelli. Derudover finder du en masse aktiviteter du kan give dig i kast med. Slip fx dit indre legebarn fri i Atlantis Aquaventure, som er verdens største vandland. Prøv krafter med surfing i Surf's Up Wave Rider bassinet, mød og svøm med Atlantis egne legesyge delfiner. Mulighederne er mange, og vi forsikerer dig du ikke kommer til at kede dig på et ophold hos Atlantis. 

Når du overnatter på resortet, kan du forvente stilfulde værelser og suites ud over det sædvanlige. Alle indkvarteringsmuligheder udstråler luksus og du vil med garanti føle dig bare en anelse royal.

Palm Hotel rooms:

Her finder du 1 king bed eller to queen sized senge, fransk altan, connecting rooms, badekar og meget mere. Fra værelsernes altan kan du nyde udsigten over Den Arabiske Golf helt eller delvist. Værelserne kommer som enten King room eller Queen room.

Executive suites:

Her kan du nyde godt af et stort badeværelse med boblebad, walk-in shower, elegant king size seng, balkon, en helt utrolig udsigt over Palm Island og havet og en nydeligt indrettet lounge med spisebord og sofaer.

Terrace suites:

Som navnet beskriver, kan du her glæde dig til en suite med en tilhørende stor terrasse med enten 1 eller 2 soveværelser. Også her er der en vidunderlig udsigt over havet og Palm Island, og du kan derfor glæde dig til at nyde den panoramiske udsigt fra den terrasse. Suiten er ideel for par eller familier der ønsker ekstra plads og ekstra luksus.

Regal suites:

164 m2 ren luksus. Suiten er dit hjem væk fra dit hjem. Du får en stor balkon med solsenge, et enormt badeværelse med fritstående badekar og en rummelig spisestue med plads til hele familien.

Signatur suites:

Når du overnattet i hotellets signatur suites, skal du lede længe efter mere luksuriøse omgivelser. Med en utrolig, elegant indretning, der har fokus på selv den mindste detalje, kan ferien kun blive uforglemmelig. Du kan fx nyde hotellets underwater suite, hvor du kan nyde den utrolige udsigt til 65.000 havdyr der livligt svømmer rundt i resortets enorme akvarium.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Atlantis The Palm
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden