INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Atana Hotel Dubai ★★★★

Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

Rejs med til fantastiske Dubai og bo på hotel lige i hjertet af den pulserende storby. Slap af i lækre, moderne omgivelser og nyd en ferie, hvor du ikke kommer til at mangle noget.

In stock
Travel Code
AE-H-DU-4

Indkvartering

På det 4-stjernede Atana Hotel Dubai kommer du til at bo med stil lige i hjertet af den travle storby Dubai.  Hotellet har alt hvad du har brug for på din ferie – lige fra et lækkert poolområde, til restauranter, spaområde og fitnessfaciliteter.

Værelserne er moderne indrettet i behagelige jord- og vandnære farver og har stor fokus på komfort.

Hotellets standard værelser findes med en, to eller tre senge samt et badeværelse. Deluxe værelserne findes med en eller to senge og har både badekar og brusebad. Hotellet tilbyder også et Family Interconnecting room, som har 2 værelser med ekstra store dobbeltsenge. Her finder du to badeværelser med både brusebad og badekar. Alle værelserne har både TV, og Wi-Fi. Hotellets Wi-Fi kan benyttes på hele området.

Atana Hotel Dubai tilbyder en lang række services i ægte Dubai stil. Du kan få pudset dine sko, sat håret i en salon, nyde en vandpipe på terrassen, koble af i saunaen eller benytte dig af biludlejning eller transfer til den nærmeste strand. Rejser du med dine børn, kan de nyde godt af hotellets Kids Club, der mod et beløb tilbyder legeområde for de små.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Atana Hotel Dubai ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden