INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Arya Amed Beach Resort ★★★+

Amed - Bali - Indonesien

Et fredeligt beliggende resort til jer der gerne vil nyde hinanden og Balis smukke natur. Beliggende for foden af Balis bjerge, direkte til Ameds strand og med egt dykkercenter.

In stock
Travel Code
ID-H-AM-6

Indkvartering

Du finder Arya Amed Beach Resort på den tropiske ø Bali, som ofte forbindes med paradis. Med de fotogene strande og det smilende folkefærd, er resortet præget af en ”Spis, bed, elsk ”-atmosfære.

Resortet består af 24 værelser som er spredt ud i den store tropiske have. De er dekoreret i en fin balinesisk stil og suppleret med moderne faciliteter. Værelserne har blandt andet aircondition, safetybox, minibar og en skøn udsigt til enten haven, poolen eller havet. Der er mulighed for at vælge familieværelser.

Den fine infinitypool og børnepool er placeret med udsigt til stranden og derudover er der også en massageafdeling. Fra dykkercentret kan I planlægge jeres næste snorkeltur eller dyk, da området ved resortet på Balis østkyst er noget af det smukkeste man som dykker kan finde – med fisk der bærer præg af hele farvepaletten og smukke koraller. På resortets restaurant kan der nydes vestlige eller lokale retter mens udsigten over Lombokstrædet beundres. Der er også mulighed for booking af ture samt udlejning af bil eller motorcykel på stedet.

Der er gratis wifi på hele området.

Arya Amed Beach Resort er et af de bedste steder at have base, når den magiske ø og hav skal udforskes på Bali.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Arya Amed Beach Resort ★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden