INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Arsa Santhi Nusa Penida ★★★

Nusa Penida - Indonesien

Forkæl dig selv med en ferie til Balis nabo-ø, Nusa Penida, og bo på dette dejlige hotel. Hotellet byder på spændende faciliteter, der med sikkerhed vil skabe rammerne for en mindeværdig oplevelse.

In stock
Travel Code
ID-H-BA-2

Indkvartering

Dette 3-stjernede hotel er beliggende på den indonessiske ø Nusa Penida sydøst for Bali. Her kan du glæde dig til et dejligt ophold på et skønt hotel, der byder på forskellige faciliteter som udendørs pool og barområde. Der er lagt op til ren afslapning under den tropiske sol, og du kan både nyde et afkølende dyk og en læskende drink. Hotellet tilbyder yderligere forskellige sportsaktiviteter som dykning, snorkling og fiskeri til dig, der gerne vil kombinere afslapning med aktive oplevelser. 

Du bliver indkvarteret i et lækkert deluxe room på dit ophold på Arsa Santhi Nusa Penida. Værelserne er hyggeligt indrettet og rummelige, og du kan nyde udsigten fra den tilhørende terrasse.

Når sulten melder sig, kan du forkæle dine smagsløg med et lækkert måltid i hotellets restaurant, der serverer forskellige balinesiske specialiteter.

På øperlen Nusa Penida finder du et lidt mindre turistet område end Bali, og du vil blandt andet blive imponeret over øens naturlige barske skønhed og de interessante hinduistiske templer.

 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Arsa Santhi Nusa Penida ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden