INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Arabian Courtyard ★★★★

Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

Nyd din ferie i Dubai på lækkert 4-stjernet hotel med smukke arabiskprægede værelser. Wellness og service er højt prioriteret, så du kan få den perfekte ferie.

In stock
Travel Code
AE-H-DU-3

Indkvartering

Oplev Dubai med base på skønne 4-stjernede Arabian Courtyard Hotel & Spa. Her kan du nyde tilværelsen i et af hotellets 173 værelser, som alle er indrettet i smukt arabisk tema. Hotellet har stor fokus på deres wellness afdeling, og er et af de bedste hoteller i Dubai på denne front. Her findes lækre faciliteter såsom jacuzzi, spa, temperaturkontrolleret swimmingpool, sauna, fitnesslokaler og meget mere.

På opholdet kan der nydes godt af gratis morgenmadsbuffet, og ellers har hotellet et udvalg af forskellige restauranter, der kreerer menuer fra forskellige verdensdele – blandt andet fra det kinesiske, egyptiske og indiske køkken.

Arabian Courtyard ligger 6-7 km fra Dubai International Airport og er ellers centralt beliggende nær Dubai Museum og cirka 10 km fra henholdsvis Dubai Mall og Jumeriah Beach.

Hotellet har gratis wi-fi.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Arabian Courtyard ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden