INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Apsara Khao Lak Beachfront Resort & Villas ★★★★

Khao Lak - Thailand

Tag på en dejlig ferie på dette skønne strandresort. Her er alt hvad du har brug for på din ferie til Thailand, hvad end du drømmer om en ferie helt nede i gear eller en ferie med sjove aktiviteter.

In stock
Travel Code
TH-H-KK-45

Indkvartering

På den smukke, hvide sandstrand i provinsen Phang Nga, finder du Apsara Khao Lak Beachfront Resort. Ud over resortets perfekte beliggenhed, kan du glæde dig til et godt og hjælpsomt personale, samt afslapning på allerbedste vis. Her kan du nyde de billedskønne solnedgange eller fange de gode bølger, når du surfer. Her er masser af muligheder hvis du ønsker aktivitet på din ferie – og så er der også masser af legeplads til børn og barnlige sjæle. Ønsker du fuld afslapning på din ferie, kan du benytte dig af spaen, hvor du kan få en afslappende massage. Eller måske er du mere til en yogatime i de tropiske omgivelser? Du kan også arrangere ture ud af hotellet. Der er tre forskellige restauranter på området, hvor du kan nyde godt af forskellige internationale og asiatiske retter. Derudover kan du nyde en kold drink på strandbaren. Ønsker du at spise andetsteds, er der et hav af restauranter i området, enten på den dejlige strand eller i Khao Lak by, der lokaliseres 10 minutter fra hotellet.

Når du trænger til en kold dukkert, kan du nyde godt af hotellets forskellige poolområder. Du kan enten hoppe i det dejlige vand i poolen med hav udsigt eller plaske rundt i de lagune-lignende poolområder, der er omringet af smukke grafikelefanter.

Hotellet har 195 værelser der alle er rumlige, lyse og indrettet i en moderne thaistil – og med en tropisk udsigt. Hvad end du ønsker privat pool, jacuzzi eller havudsigt, er der noget for dig på Apsara Resort.

Villaer:

Jacuzzi villa eller pool villa: Udendørs jacuzzi eller privat pool, perfekt for par både med og uden børn. Det udendørs bad og solsenge er prikken over i'et på din tropiske ferie til Thailand.

Værelser:

Superior Room: Rummer 2 voksne + 1 barn eller 3 voksne.

Deluxe Room: Med en dejlig altan med udsigt over områdets smukke haver eller pool. Fås også med havudsigt i form af Deluxe Room with Seaview.

Family Deluxe: Perfekt, når du rejser med familien, da den kan rumme 2 voksne + 2 børn, eller 4 voksne. Har en dejlig altan med udsigt til den tropiske have.

Pool Access: Rummer 2-3 voksne og giver direkte adgang til poolen og privat terrasse.

Suite: Rummer 2 voksne + 1 barn eller 3 voksne. Her er der lagt op til masser af privatliv med privat terrasse, rummeligg værelse. Du kan her nyde havudsigten fra balkonen, slappe af i stuen, nyde et dejligt bad i badekaret og meget mere.

Der er gratis WiFi.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Apsara Khao Lak Beachfront Resort & Villas ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden