INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Ao Nang Villa Resort ★★★★

Krabi - Thailand

På Ao Nang stranden finder du dette skønne førsteklasses hotel, der er omgivet af eksotisk natur. Her kan du komme i feriestemning, imens du nyder de velindrettede værelser og skønne omgivelser.

In stock
Travel Code
TH-H-KR-44

Indkvartering

Ao Nang Villa Resort er et skønt 4-stjernet resort, der virkelig byder op til en afslappende ferie i thailandske omgivelser. Du kan glæde dig til at nyde en afkølende dukkert i en af de to store swimmingpools – hvor der også er tilhørende børnepools til de små. Du kan også komme helt ned i tempo ved at booke en tid i hotellets spa, som lover afslappende behandlinger, der virkelig får dig i feriestemning.

Værelserne er flotte, rummelige og indrettede i elegant thaistil med alle de moderne faciliteter, som fx aircondition, minibar, hårtørrer, deponeringsboks og kaffe/ te faciliteter.

Hotellet har to restauranter i haven med udsigt over havet og ellers er der masser af andre lokale restauranter i Ao Nang området, som tilbyder lækker mad og gode gastronomiske oplevelser. Hotellet har også fitnesscenter, tennisbaner og jacuzzi – så der er altså noget til enhver smag, afhængigt af hvor højt aktivitetsniveauet skal være på din badeferie. Det er helt op til dig.

På Ao Nang Villa Resort får du altså et skønt ophold på et rigtig godt hotel, der ovenikøbet har en fantastisk beliggenhed. Du har direkte adgang til stranden fra hotellets område og derudover er det placere tæt på Ao Nang by, hvor du kan gå på opdagelse, når du trænger til lidt ferie fra din ferie.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Ao Nang Villa Resort
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...