VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Aktive rejser

Når drømmeferien handler om andet end afslapning på stranden eller ved poolen

Når du vælger en aktiv ferie, får du mulighed for at opleve din feriedestination på en ny og spændende måde. Hvad enten du drømmer om at tage cyklen igennem frodige skove, vandre i bakkede landskaber eller søger den ultimative dykkeroplevelse, så står vi klar til at hjælpe dig.

 
Der findes rigtig mange former for aktive ferier, der hver har deres styrkeside. Fælles for dem alle er, at de tager dig helt tæt på rejsedestinationen og aktiverer dine sanser. Du får brugt kroppen, mens du suger de fortyllende omgivelser til dig.

På en vandreferie skrues hastigheden helt ned, og du får mulighed for at nyde storslåede udsigter med dine egne ben som eneste transportmiddel. Vil du nå lidt længere omkring på din ferie, skal du måske overveje en cykelferie. Vi danskere cykler som aldrig før, og cykling er ikke kun en bekvem transportform og en god motionsform, det er også en fabelagtig ferieform. 

Gå på opdagelse i vores aktive ferier, der byder på unikke og mindeværdige oplevelser. Vil du have flere muligheder for at vælge en fantastisk aktivferie, skal du beøsge vores søsterselskab Ruby Rejser, der hvert år sender masser af gæster på vandre- og cykelferier rundt omkring i verden.

 

Se vores udvalg herunder
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.