INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Adaaran Select Meedhupparu ★★★★

Maldiverne

Drømmernes resort inviterer velkommen til den perfekte ferie. Her finder du et kæmpe udvalg af aktiviteter og underholdning, skønne faciliteter, god service og lækre restauranter.

In stock
Travel Code
MV-H-15

Indkvartering

Drømmen om paradisøerne Maldiverne, bliver til fulde vakt til live på det smukke Adaaran Select Meedhuparu Resort, som er omringet af en turkisblå lagune, fyldt med et tropisk koralrev. Resortet er beliggende 154 km nord for Malé, en lokation som giver anledning til en smuk tur med vandflyvemaskine over de mange blå nuancer.

Her rådes over faciliteter i verdensklasse, bl.a. et smukt poolområde, med indbygget poolbar, og en masse indbydende solsenge. Foruden er her mulighed for fantastiske behandlinger i spaafdelingen, en tur i fitness eller andre aktiviteter som tennis, badminton, volleyball og flere andre muligheder. Omgivet af vand, er her også flere typer vandsport, vindsurfing, kanoture, SUP, katamaransejlads og meget mere. Med hotellets mange restauranter og barer er her rig mulighed for at få stillet sult og tørst, og du kan opleve kulinariske oplevelser fra forskellige køkkener. Her vil nogle aftener også være mulighed for at opleve liveshows og karaoke.

Servicen er sublim, og personalet hjælper glædeligt med diverse spørgsmål og planlægning af udflugter.

Resorter har hele 231 villaer, hvoraf 20 er Water Villas. Alle værelser er hyggeligt indrettet, med komfortable senge, aircondition, Wi-Fi, minibar, deponeringsboks, TV og mange andre skønne værelsesfaciliteter.


Resortet har et luksuriøst All Inclusive udvalg, hvor du både får:

  • Velkomstdrink og snacks
  • Dine Around i 8 forskellige restauranter, caféer og barer
  • Gratis og stort udvalg af forskellige drikkevarer i de forskellige barer (på nær Water Villa Lounge & Bar), både med og uden alkohol
  • Minibar med daglig opfyldning (4 øl, 4 juice, 5 læskedrikke, 2 chokoladebar, 2 flasker mineralvand)
  • Te, kaffe og espresso på værelset
  • Udvidet Wi-Fi adgang
  • Mulighed for værelsesrengøring om aftenen
  • Kids Club

 

Resortvideo

Bestil

Send rejseforespørgsel

Adaaran Select Meedhupparu ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden