2 naturskønne destinationer i Sydthailand

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Thailand
 • Gyldig fra
  05-01-2021
 • Gyldig til
  30-11-2021
 • Varighed
  15 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 9.498Kr.
Oplev to af sydthailands mest naturskønne destinationer.

Den ene byder på nationalpark og dramatiske klippeformationer, den anden på fantastiske strande og uberørt natur.

Rejsens forløb:

Flyv med et flyskifte til Krabi t/r inkl. al forplejning ombord.

I afhentes i lufthavnen og køres til 4* Krabi Thai Cha-Da Village Resort  hvor I bor 6 nætter i deluxe værelse med morgenmad.
Naturen omkring Krabi er smuk og dramatisk og der er rig mulighed for at komme på ture i junglen, ud med havkajak eller I kan tage på tur til Khao Sok nationalpark.
Jeres hotel ligger i Ao Nang by der har et stort udbud af restauranter og butikker.

Efter en oplevelsesrig uge går turen sydpå til Koh Lanta. Turen tager to timer i bil og vel fremme bliver I mødt af brede, fine sandstrande.
I bor de næste 6 nætter på 4* Cha Da Beach Resort & Spa i Silver Suite med morgenmad.
Hotellet ligger direkte til den fine strand hvor der ligger små, hyggelige restauranter, side om side med longtailbåde som nemt kan bookes til en tur til koralrevene.
Der er ca. 10 minutters kørsel fra hotellet til Saladan. Den lille by Saladan har diverse butikker, caféer og restauranter, men Koh Lanta er først og fremmest krystalklart vand og smukke strande.

Efter 6 dage på Koh Lanta går turen tilbage til Krabi hvorfra I med mellemlandning/flyskift flyver til Danmark.


Priser og perioder:
Rejs 05/01 - 28/02 2021 fra kr. 12.798
Rejs 01/03 - 31/03 2021 fra kr. 11.498
Rejs 01/04 - 31/10 2021 fra kr. 9.498
Rejs 01/11 - 08/12 2021 fra kr. 10.998

Priser er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer alle transfers lufthavn - hotel t/r og mellem hoteller.

Der er mulighed for at bo 2 voksne og 2 børn under 12 år i samme værelse - kontakt os for priser.

Tilkøb evt. 2 nætter i Bangkok på Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside i Bangkok i superior værelse med morgenmad og inkl. transfer for kr. 1.000 pr. person


Spørgsmål og svar om rejser i forhold til Corona virus

Kan jeg afbestille min rejse og få mine penge retur, hvis der stadig er Corona-virus i det land jeg skal rejse til, når der er afrejse?
Ja hvis landet er "orange" eller "rødt" ifølge Udenrigsministeriets vurdering, og der frarådes rejser til landet 1 uge før afrejse, så vil rejsen blive annulleret. Dermed er du berettiget til, at få dine indbetalte penge retur, såfremt du har betalt rejsens fulde pris.
Top Tours følger altid Udenrigsministeriets Rejsevejledninger. Hvis rejser frarådes til det/de land-/lande som du skal besøge.  Dette gælder rejser som ligger indenfor den periode som Udenrigsministeriet har meldt ud, at vejledningen dækker. Hvis Rejsevejledningen ikke er tidsbegrænset, vurderes situationen løbende 14 dage frem.   

Hvis jeg bliver syg på min rejse med Corona-virus, er jeg så dækket af min forsikring?
Du skal selv undersøge din private forsikringsvilkår hos dit forsikringsselskab. Hos Top Tours kan vi tilbyde en rejseforsikring hos Gouda Rejseforsikring, hvor du vil være dækket, hvis du blev syg af Corona-virus eller anden sygdom på rejsen.

Hvis jeg bliver syg på min ferie, og ikke kan rejse på min planlagte hjemrejse, er jeg så sikker på at komme hjem, når jeg bliver rask igen?
Hvis du benytter din egen rejseforsikring, skal du undersøge vilkårene hos dit forsikringsselskab. Hvis du bestiller en rejseforsikring fra Gouda Rejseforsikring igennem Top Tours, vil du være dækket.

Er det sikkert at rejse til et land der tidligere har været ramt af Corona-virus?
Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning. Hvis landet er "grønt" eller "gult", så betyder det at rejser til det pågældende land kan foretages uden restriktioner, og myndighederne vurderer dermed at landet er sikkertDu kan altid se opdaterede rejsevejledninger på um.dk

Hvem bestemmer om jeg må rejse?
Hos Top Tours følger vi Udenrigsministeriets rejsevejledning. Hvis dit rejsemål er "orange" eller "rødt", det vil sige rejser til landet frarådes, så kan rejsen ikke afvikles og den vil blive annulleret. Til alle rejsemål der er grønne eller gule, bestemmer du selv om du vil rejse dertil.