Langtidsrejse til Dubai, Thailand, Saigon og Phan Thiet
Vietnam
26 dage
Fra kr.: 17.498,-
NYHED - Krydstogt med start og slut i Cuba fra kr. 17.890
Cuba
15 dage
Fra kr.: 17.890,-
New York og Den Dominikanske Republik m/all inklusive
USA
12 dage
Fra kr.: 12.798,-
  

Vietnam 

Oplev Vietnams mange sider - kultur, strand og historie. 
Her er noget for alle, og det kan være svært at nå det hele på én ferie. Vi skræddersyer med fornøjelse din rejse hertil.

Vietnam er et land der har det hele. Her finder du spændende kultur og historie, smukke franske kolonistils palæer, kinesiske kulturskatte og barske spor efter Vietnam-krigen - der i Vietnam kaldes USA-krigen. Bjergene mod nord befolkes af bjergstammer i farvestrålende dragter, Halong bugten byder på fantastiske scenerier og langs hele landet findes skønne strande. Mod syd er der store oplevelser i vente i Mekong-deltaet, Vietnams spisekammer.

Vores standard pakkerejser er rejser til de mest kendte stranddestinationer i Vietnam, Phan Thiet og Hoi An. Rejserne kan kombineres med storbyoplevelser i Hanoi eller Ho Chi Minh City. Derudover tilbyder vi rundrejser fra nord til syd samt cruises, ø-ferie med bountyoplevelser og meget mere. Prisniveauet på hoteller og transporter rundt i Vietnam er meget rimeligt og vi kan derfor tilbyde store oplevelser på mange spændende destinationer i Vietnam til lave priser. Så hvad enten I er en børnefamilie med behov for familieværelser og strand, eller har ønsker om en oplevelsesrig rundrejse hvor I besøger mange spændende steder i Vietnam, så har vi et godt tilbud til jer.
Kombiner evt. Vietnam med Cambodia, Thailand eller Singapore.

Fakta om Vietnam
Vietnam er et land i rivende udvikling og sprængfyldt med energi. Hektisk aktivitet præger specielt de større byer. Trafikken er voldsom, alle er på vej et sted hen - og det skal helst gå hurtigt. Der findes stadig cycloer - cykeltaxaer - men de fleste har en lille motorcykel at komme rundt på.
I byerne findes dog også fredfyldte oaser, små templer og pagodaer og parker, hvor der dyrkes tai chi i de tidlige morgentimer.
På landet er tempoet knap så højt. Mange steder leves stadig som for 100 år siden og i de lysegrønne rismarker holder vandbøflerne de hårdt arbejdende vietnamesere med selskab. 

Generelle oplysninger:

Klima: Varierer meget. Klimaet er tropisk med monsunregn. Det kan være frysende koldt i bjergene i nord, varmt og fugtigt i de centrale kystområder og mod syd på samme tid. Det anbefales at tage jeans, jakke og en varm trøje med hvis man rejser fra december til februar og skal nordpå eller til det centrale højland. Der er altid et sted hvor det regner, så medbring regntøj eller paraply, eller køb det derude.

Befolkning: Der er omkring 80 mio vietnamesere.

Sproget: Vietnamesisk, men der tales utallige dialekter. Af fremmedsprog tales primært engelsk, men enkelte taler også fransk pga. det tidligere kolonistyre.

Møntfoden: Dong (VND).
Kr. 100 svarer prl. 1/3 2016 til VND 331.400.

Drikkepenge: Giv gerne 10 - 15% i drikkepenge da "service charge" ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle få dollars.

El: 220 V. Enkelte steder 110 V. Medbring strømadapter ved evt. brug af elektriske apparater. 

Pas: Skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst fra Vietnam.

Visum: Der er visumpligt for ophold over 15 dage. Visum kan søges hos Den Vietnamesiske ambassade i Hellerup. Ved ophold mindre end 15 dage, fås det automatisk ved indrejsen, såfremt du er dansk statsborger.

Tidsforskel: sommertid +5 timer/vintertid +6 timer.

Udenrigsministeriets info:
Pas og visum
Rejsevejledning

Læs mere på www.vietnamtourism.com
 
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive