USA - New York, Las Vegas, San Diego & Los Angeles
USA
14 dage
Fra kr.: 16.498,-
Storby oplevelser i Orientens perle og sydthailands smukke strande
Thailand
14 dage
Fra kr.: 9.998,-
USA - Miami & Bahamas
USA
13 dage
Fra kr.: 15.498,-
  

Villaer i Florida 

De fleste synes, at for at være rigtig god skal en ferie helst være fyldt med oplevelser, du skal bo godt, og der skal være tid til afslapning - og så skal det  være billigt. Disse parametre bliver til fulde opfyldt hvis ferien går til det centrale Florida.


Som børnefamilie er det bare lækkert at bo i eget hus med privat pool i hjemlige omgivelser og det er ofte billigere end at bo på hotel.

Det er også en oplagt mulighed at mødes med vennerne eller resten af familien, og bo sammen en uges tid inden man evt. rejser videre på egen hånd.I umiddelbar nærhed til Orlando ligger populære attrationer som Walt Disney World Resort, Universal Studios og Sea World, og da entreerne til forlystelsesparkerne jo ikke er gratis, kan man med fordel holde prisen på ferien nede ved at leje en villa under opholdet. Villaerne er beliggende i pæne beboelsesområder med max. 25 minutters kørsel til områdets attraktioner.Indenfor få timers kørsel fra Orlando kan du være stort set alle steder i det sydlige Florida. Oplev Miamis fashionable South Beach og den smukke strandpromenade i West Palm Beach, besøg historiske Tampa og se alligatorer i Everglades. 

Efter spændende dage med udflugter er det skønt at kunne returnere til villaen i Orlando med swimmingpool, køkken og alle faciliteter. Villaerne er privatejede og individuelt møblerede.Der er 3 forskellige kategorier af villaer omkring Orlando:Standard villaer i Disney-området:

De 3-stjernede standard-villaer er perfekte til de prisbevidste gæster. Ejendommene er af ældre dato, men her er alle de nødvendige faciliteter som køkkengrej, mikroovn, tv, vaskemaskine og tørretumbler, linned, håndklæder mv. Desuden har alle villaer privat swimmingpool. Villaerne har 3 - 5 soveværelser med plads til op til 12 personer og ligger få minutter fra restauranter og butikker, og mellem 10 - 20 minutters kørsel fra forlystelsesparkerne.Superior villaer i Disney-området:

De 4-stjernede superior villaer er nyere ejendomme og både større og mere rummelige end standardvillaerne. Der vil være mindst de samme faciliteter indenfor, og dertil vil der være gjort lidt mere ud af indretningen. Der vil være enten video eller DVD afspiller. Udendørs varierer faciliteterne fra golfbaner og basketball til store legepladser. Villaerne har op til 5 soveværelser med plads til max 12 personer. Afstand til by og forlystelser er det samme som i standard villaerne.Superior Deluxe i Disney-området:

De 4 1/2* superior deluxe villaer har samme faciliteter som superior, forskellen ligger i beliggenheden der er en anelse bedre, og indretningen der er mere eksklusiv. I deluxe villerne er der plads til op til 14 personer. Der kan vælges mellem villaer med spa eller "gameroom" med fx billard, bordfodbold og lign.Hvis du rejser i perioden oktober - april vil det være en fordel at bestille en villa hvor poolen kan opvarmes. Dette kan lade sig gøre i alle 3 kategorier.Der findes også villaer på Floridas vestkyst - fra Naples til Clearwater.  Ligeledes et godt udgangspunkt for en afslappende Florida ferie - stadig i kørselsafstand til diverse attraktioner og tæt på kystens badebyer.
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive