Fantastiske The Residence Mauritius
Mauritius
10 dage
Fra kr.: 15.000,-
Kalimantans jungle og Balis koraller
Bali
14 dage
Fra kr.: 18.498,-
Ø-hop i marine nationalparken Chang
Thailand
14 dage
Fra kr.: 11.998,-
  

Baan Klang Hua Hin 

Adresse:
30/54 Petchkasem Rd, T.HuaHin, A.HuaHin, Prachubkirikhan, 77110 Hua Hin
Baan Klang er centralt beliggende lejligheder - kun 350 m fra dag- og aftenmarked, restauranter og butikker. 15. min. gang fra stranden.
Baan Klang er et nyere lejlighedsanlæg midt i Hua Hin centrum. De nederste 4 etager er hotel og de øverste 4 etager er privat ejede lejligheder.
Anlægget har 2 swimmingpools, en med morgensol og en med eftermiddags sol. Der er et stort parkeringsområde med 24 timers vagtservice og i forbindelse med hotel delen er der restaurant hvor det er muligt at spise morgenmad og andre måltider (ikke inkl.). Man kan bestille rengøring og sengetøjsvask i kontoret ved den forreste pool. 

Baan Klang har flere forskellige typer lejligheder, men dem vi benytter er alle store og rummelige studie lejligheder på 45-50 kvm. Alle lejligheder har en dejlig stor balkon med udsigt mod vest. Der er mulighed for at få lejlighed med hav udsigt (begrænset antal) som dog kan være lidt dyrere.
Lejlighederne har aircondition, er møbleret og udstyret med sengetøj (2 sæt) og enkelt køkkenudstyr, I skal altså selv tage håndklæder/badehåndklæder med. Toiletpapir, opvaskemiddel og andre nødvendighedder kan købes i supermarkedet eller i den nær ved liggende Tesco Lotus express. 

Ved ankomst til Baan Klang får I udleveret 1 nøgle og et nøglekort og bliver vist op til jeres lejlighed. Der skal lægges et depositum på 3000 baht ialt, som I får tilbage efter at lejligheden er checket igennem på afrejse dagen. I tilfælde af evt. skader eller manglende inventar i lejligheden eller mistet nøgle, kan udgifterne til disse blive fratrukket dette depositum eller betalt kontant i Thai Baht. 

Lejligheden modtages i rengjort stand og skal afleveres i rengjort stand. På kontoret ved poolen kan I bestille rengøring løbende i perioden, hvis det ønskes. Rengøring koster normalt 250 Baht (ca. 45 kr.). Rengøring af et sengetøjssæt koster ca. 350 baht (ca. 60 kr). Har man vasketøj kan det afleveres på samme kontor og normalt blive afhentet efterfølgende dag. Vaskeriet er professionelt og priserne er lave.
Venligst vær opmærksom på, at lejlighederne ejes af folk, som har indrettet dem efter deres smag og velbefindende. Der kan være stor forskel fra den ene til den anden enhed, men alle har som et minimum dobbeltseng, 2 sengetøjs sæt, kommode og skabsplads, sofa, sofabord, TV og TV-møbel, 2 stole og et bord på balkonnen. Lejlighederne har mini køkken udrustet med køkkenvask, køleskab, div. køkken redskaber samt bestik, glas, kopper og tallerkner til 2 personer. Stort set alle enhedder har kogeplade, mikrobølgeovn og vandvarmer, men der er ikke garanti for dette. 

Der udleveres kun 1 nøgle og 1 nøglekort per lejlighed. De administrative kontor har en ekstra nøgle, som kun de kan anvende, feks. I tilfælde af man har låst sig ude eller mistet nøgle/nøglekort. Da sikkerheden på Baan Klang er høj med 24-timers vagt ved indgangen og 24-timers vagt i hotel receptionen er det utænkeligt der kommer fremmede ind på anlægget og man kan derfor roligt efterlade værdigenstande i lejlighederne. Der er WIFI ved poolen, som stadig er gratis. Det forventes dog at blive mod betaling i fremtiden. På afrejse dagen skal der betales for en afsluttende rengøring og vask af sengetøj (1 eller 2 sæt). Afsluttende rengøring: 400 baht. Afsluttende vask af sengetøjs sæt: 350 baht (per sæt).

Lejligheden kan beholdes helt frem til afrejse tidspunkt. 1 time før afrejse, eller efter aftale, kommer en repræsentant til lejligheden og checker den samt aflæser vand og el måler. Betaling for el/vand, rengøring og sengetøjsvask sker til denne repræsentant og arbejdet bliver så udført efter afrejse. Depositum betales hermed tilbage. 1 kilowat time koster 6 baht og 1 enhed på vandmåleren koster 35 baht. Gennemsnits forbrug er normalt på ca. 1.500-2.000 baht (ca. 350 kr) for en måned, men sparer man lidt på aircondition, kan regningen blive noget lavere. Gennemsnits vandforbrug er normalt 2-300 baht/måned. (ca. 45 kr).

Skulle der på noget tidspunkt opstå spørgsmål under opholdet ringer I til Top Tours repræsentant Ulrik. Er der spørgsmål eller forespørgsler inden ankomst kan disse stilles til: ulrik@toptours.dk
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive