Kombinationsrejse fra Hamburg til Dubai og Maldiverne
Dubai
12 dage
Fra kr.: 20.598,-
Juletilbud 2017/2018
Thailand
21 dage
Fra kr.: 10.498,-
Malaysia & Thailand - Langkawi & Koh Lipe kombination
Malaysia
16 dage
Fra kr.: 13.998,-
  

Thailand 

Tropiske sandstrande, snorkling blandt farverige fisk, gyldne templer, pulserende storbyer, stammefolk og jungle, brusende floder, et fabelagtigt køkken - og et smilende imødekommende folk. Uanset om du er til kultur, natur, eller guddommelig badeferie er Thailand én af de få destinationer, der kan tilbyde hele pakken. Og vi sammensætter naturligvis rejsen helt efter dit valg 

I Thailand kan Østens mystik opleves til fulde. Fra Bangkoks overvældende inferno af lyde og lugte til frodig jungle i Nordthailand til koralrevet og de kridhvide sandstrande i syd. Alle dine sanser bliver vakt, når du udforsker junglen i Khao Sok, shopper på et af de lokale markeder i Chiang Mai, eller når du om aftenen går en tur på den måneskinsbelyste strand på  Koh Phi Phi eller Koh Lanta.

Thailand er bedst kendt for sine fabelagtige strande og mange eksotiske øer, men landets spændende storbyer, nationalparker og ture ud i junglen bliver i stigende grad en del af rejseplanen blandt mange rejsende.

Thailands hovedstad, Bangkok, ligger centralt placeret i landet – og har udviklet sig fra kaotisk asiatisk storby til en spændende metropol med lækre shoppingmalls, hippe bydele, fabelagtige restauranter, interessante markeder og et levende natteliv.

Mod nord ligger atmosfærefyldte Chiang Mai, hvorfra du kan tage på trekking- og elefantture i junglen, selvom mange også vælger blot at hænge ud i det lidt mere temperede klima og f.eks. forkæle sig selv med spa-behandlinger eller god mad.

Fra Chiang Rai, der ligger endnu nordligere, er der let adgang den gyldne trekant samt til besøg blandt spændende bjerg- og stammefolk.

Ayuttaya er Thailands tidligere hovedstad og spækket med betydningsfulde templer og placeret centralt i Thailand, mens River Kwai er populær blandt historieinteresserede – og ikke mindst en vigtig bestandel af vores rundrejse ”Thailands Vandveje”.

De bedste strande findes i Sydthailand, hvor Phuket, der har superfine strande og et godt udvalg af restauranter og butikker, fortsat er blandt topscorerne, når danskerne skal vælge rejsemål i Thailand. Destinationer som Khao Lak, Krabi , Koh Lanta og Koh Samui er dog også yderst populære.

Ønsker du bountyfaktor og et stille og roligt ø-liv,  uden byliv, de store tilbud eller udskejelser, findes der en række øer syd for Krabi og Phuket, hvor man kan komme helt ned i gear.

Øer som blandt andet Koh Kradan, Koh Muk, eller Koh Ngai i Andamaterhavet er relativt uberørte, men også lidt mere omstændige at komme til. Det samme gælder for Koh Phangan og Koh Tao på modsatte side (i Siam bugten).

Thailand er et kongedømme. Et land hvor kongen betyder alverden – og hvor landet var i stor sorg efter Kong Bhumibol's død i oktober 2016. Det er vigtigt at udvise stor respekt for kongen, hvis du som turist vil tages godt imod.Generelle oplysninger:

Drikkepenge:
Giv gerne 10 – 15% i drikkepenge da “service charge” ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle ekstra baht.

Elektricitet: 220 V.

Klima: Hele året ligger temperaturen på 30 – 35 grader. November til april er den tørre periode, hvor det regner mindst – undtaget er dog Koh Samui og øerne omkring (Koh Phangan og Koh Tao) – her er regntid fra medio oktober – start februar. Derfor anbefaler vi i sommerperioden destinationer på den østlige side af Thailand, da Krabi og Phuket kan have ustadigt vejr, især i perioden juli – september. Heftige regnskyl kan forekomme, disse varer dog sjældent hele dagen.

Sprog: Thai

Tidsforskel: Sommertid +5 timer / vintertid +6 timer

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Valuta: Baht (THB). Se den aktuelle valutakurs her

Visum & pas: Intet visumkrav for danske statsborgere. I får gratis 30 dages turistvisum ved ankomst i Thailand.
Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriets rejsevejledning: Vi anbefaler at du inden afrejse altid læser sidste nye rejsevejledning fra Udenrigsministeriet.
Læs den her.

OBS.... De thailandske myndigheder har bedt os informere vore rejsende om, at det IKKE er tilladt at indføre e-cigaretter, e-væsker samt vandpiber eller her tilhørende tobak.
Indførsel af disse vil medføre at varerne bliver beslaglagt, og at man kan modtage bøde- samt fængselstraf på op til 10 år. Det samme gælder salg og besiddelse af e-cigaretter og lignende artikler.


Vil du læse mere om Thailand. Så læs mere på www.tourismthailand.org
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive