4* Prama Sanur direkte til stranden
Bali
12 dage
Fra kr.: 10.998,-
Det bedste af Borneo - rundrejse med dansk rejseleder
Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
12 dage
Fra kr.: 22.498,-
USA - New York & Boston 8 dage
USA
9 dage
Fra kr.: 8.498,-
  

Det bedste af Sri Lanka - 12 dage /10 nætter 

Elefanter

Oplev meget af det bedste fra denne smukke ø. Mange seværdighederne på rundrejsen er med på Unescos verdensarvs-liste - smukke templer, spændene ruinbyer, og gamle kolonibyer.
Sri Lankas natur har meget af byde på og på denne rundrejse oplever I masser af smuk natur og vildt dyreliv i f.eks. Minneriya National Park. Colombo (2 nætter) - Amaya Lake (3 nætter) - Badeferie (5 nætter)

Pris fra kr. 17.798 per person v/2 rejsende


Dag 1:
Afrejse fra København med Emirates via Dubai.
Mulighed for at tilkøbe et antal valgfrie overnatninger i Dubai

Dag 2: Colombo.
Ankomst til Colombo, afhentning og transfer til Hotel Ramada.
Dagen til fri disposition. Overnatning på Hotel Ramada, Colombo.
Colombo har i mange århundreder været en blomstrende havneby. I dag er den en fascinerende hovedstad både finansielt og kulturelt i en charmerende blanding af fortid og nutid.

Colombo er det kommercielle centrum på Sri Lanka og gennem tiden har byens portugisiske, hollandske og britiske grundlæggere alle sat deres præg på bybilledet, hvilket resulterer i en besynderlig blanding af traditionel østlige og vestlige raffinement med kirker og monumenter, som i dag står side om side med hindu templer, moskéer og buddhistiske templer. Byen er en metropol med mange overraskelser og kontraster.
Et par af de populære steder er Galle Face promenaden med sin spektakulære solnedgang, Rådhuset, de buddhistiske og hinduistiske templer, den hollandsk reformerte kirke, de islamiske moskeer, Independence Square, Nationalmuseet, Viharamahadevi Park Zoo og Colombo Fortet m.m.

Dag 3: Colombo.
Morgenmad på hotellet og dagen til fri disposition.
Overnatning på Hotel Ramada, Colombo

Dag 4: Dambulla.
Morgenmad på hotellet. Efter afhentning på hotellet kører vi til Dambulla og besøger grotte templerne. 
DAMBULLA Cave Temples er en stor isoleret klippe, 160 meter høj og som måler en mil (1,6 km) omkring grunden. Her findes det berømte ”Rock” tempel dateret til det første århundrede f.Kr. Hulerne i Dambulla gav ly for kong Walagamba under hans 14 års eksil fra Anuradhapura. Da han genvandt tronen byggede han det smukkeste af klippe-templerne på øen .
I den første grotte findes en 14 mtr. lang, liggende Buddha skåret ud i klipperne. Der er buddhistiske gudebilleder overalt. Kalkmalerierne på væggene og loftet er de ældste, men de er blevet malet over i Kandy perioden. I den anden grotte, den fineste og den største af alle, er der 150 legemsstore statuer af Buddha i forskellige positurer samt nogle statuer af guder og konger. Loftet er også dækket med kalkmalerier, der skildrer store begivenheder i Buddhas tid og milepæle i historien om det singalesiske folk. Ankomst til hotellet. Middag og overnatning på Amaya Lake (Superior)

Dag 5: Polonnaruwa.
Efter morgenmaden fortsætter vi til Polonnaruwa.
Polonnaruwa er en oplevelse fra "Verdens kulturarv", (”World Heritage Site”) og den var hovedstad i Sri Lanka fra det 11. - 13. århundrede, og den byder på nogle pragtfulde og spektakulære statuer. Lankatilake, Tivanka og Thuparama er de største billedskønne huse og Tivanka har de bedste eksempler på kalkmalerier fra Polonnaruwa perioden. Rankoth Vehera og Kirivehera er nogle velbevarede store stupaer og Gal Vihare – er en klippe helligdom som har fire Buddha-statuer, to siddende, en stående og én tilbagelænet. Parakrama Bahu statuerne er fine eksempler på singalesiske stenhuggeri. Vata da-ge er en unik kreation, skabt af de srilankanske kunstnere.
Den middelalderlige hovedstad, Polonnaruwa var befæstet med indvendige og udvendige voldgrave samt indvendige og udvendige vægge. Parakrama Samudra ligger i den den vestlige del af byen. Det royale palads, Audience Hall og andre bygninger i den indre by er omsluttet af endnu en høj mur. Aften: 4x4 jeep safari til Minneriya National Park. 
Minneriya NATIONAL PARK er en nationalpark som strækker sig over 8.889 hektarer og er berømt for sin store bestand af elefanter. I flokke på 100 til 150, findes de i junglen og ses også i oplandet omkring søen. Indgangen til Minneriya er i Ambagaswewa, omkring 6 km fra Habarana ad Habarana Polonnaruwa hovedvejen. I Minneriya National Park kan man se elefanter, (omkring 300 elefanter), bøfler, vildsvin, Chital hjorte, Stickney bjørne, Sambhur hjorte, leoparder, krokodiller, Sjakaler, 9 slags padder, 25 slags krybdyr, 160 arter af fugle, 26 sorter af fisk, 78 sorter af sommerfugle. Check ind på hotellet.
Middag og overnatning på Amaya Lake (Superior)

Dag 6: Sigiriya.
Efter morgenmaden besøger vi Sigiriya Rock Fortress
SIGIRIYA er endnu et "World Heritage Site", fredet af UNESCO, og det er det 5. århundredes "Fortress in the Sky". Det er nok det bedst bevarede antikke bygningsværk på øen.
Den er kendt som Lion Rock (Løve-klippen) på grund af den enorme løve, der er bygget som indgang på et plateau halvvejs oppe. Paladset ligger på toppen af den næsten 200 mtr høje klippe. Kæmpe vandtanke blev bygget til at levere vand, samt masser af bygninger og på kanterne ligger vagthusene. På en af trapperne findes det eneste kendte antikke singhalesiske maleri som er overlevet - i form af et kalkmaleri af 21 livagtige og mellemstore frøkener i fuld størrelse. De skinner stadig og lyser op i deres oprindelige farver.
The Water Gardens, fontæne haven, sommerhusene, kampestens haven og hulerne i det lukkede område, er helt sikkert alle en besøg værd. Efter besøget Sigiriya Rock Fortress, bliver vi kørt til Habarana for at ride på elefanter. Middag og overnatning på Amaya Lake (Superior)

Dag 7: Pinnawala.
Efter morgenmaden fortsætter vi til Pinnawala og besøger elefant-børnehjemmet. 
Pinnawela elefant børnehjem ligger ca. 90 km fra Colombo, på Colombo/Kandy vejen ligger Pinnawela. Her blev et elefant-børnehjem grundlagt i 1975 for at huse forladte og sårede elefanter. Antallet af elefanter er steget til mere end 65 – pga. de baby elefanter der bliver bragt til fra forskellige egne, samt pga. nogle af de mere end 25 fødte baby-elefanter, som et resultat af det succesfulde avlsprogram. Det bedste tidspunkt at komme på besøg, er ved fodringstid fra kl. 09.30-10.00 og kl. 13.30-14.00, samt ved badetid fra kl. 10.00-10.30 og kl. 14.00-14.30 timer, når alle elefanter bliver drevet ned til floden tæt ved.

Vi siger farvel til elefanterne og fortsætter til den valgte strandferie
5 nætters strandferie på Coral Rock by Bansei i Hikkaduwa eller på Paradise Beach i Negombo

Dag 7-12: De næste 5 nætter er der ophold med morgenmad på det valgte hotel og dagene er til fri disposition

Dag 12: Transfer til lufthavn og flyrejse til København via Dubai.

Dag 13: Hjemkomst til København

Inkluderet i rejsen:
 • Flyrejse fra København via Dubai til Colombo med Emirates
 • Modtagelse og velkomsservice i lufthavnen 
 • Engelsktalende guide
 • Hotelovernatninger på nævnte hoteller i aftalt kategori incl. morgenmad alle dage   
 • Colombo byrundtur
 • Dambulla Cave Temples  
 • Polonnaruwa 
 • Minneriya National Park 
 • Sigiriya 
 • Pinnawela elefant børnehjem   
 • 2 flasker vand (0,5 ltr) pr. pers. pr. dag 
 • Al transport nævnt i beskrivelsen  
 • Alle entreer nævnt 
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly 
 • Transfer til valgt hotel efter rundrejsen 
 • Transfer fra hotel til lufthavn på afrejsedag

 
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive