USA - Supertilbud til Las Vegas 6 dage
USA
6 dage
Fra kr.: 8.498,-
Phuket, Khao Sok og Krabi - skøn naturkombination
Thailand
14 dage
Fra kr.: 11.998,-
Bandos Maldives - fantastisk husrev til en god pris
Maldiverne
9 dage
Fra kr.: 14.798,-
  

Borneos smukke natur og Balis kultur med dansk rejseleder 

Kombinér Malaysias pulserende hovedstad og Borneos fascinerende natur- og dyreliv med Balis farverige festivaller og rige og kulturliv. På Borneo besøger du det berømte Sepilok Orangutangcenter, hvor skadede og forældreløse orangutanger bliver rehabiliteret indtil de kan klare sig selv i naturen, du overnatter blandt næseaber, pygmæ-elefanter og orangutanger på det prisbelønnede Sukau Rainforestlodge og sejler (og snorkler) blandt farverige fisk ved de 5 tropiske øer omkring Kota Kinabalu. På Bali vandrer du gennem frodige risterasser ved den charmerende kunstnerlandsby Ubud, kommer omkring kaffeplantager og fascinerende templer, besøger Kintamani og nyder udsigten over den uddøde vulkan, Mount Batur. Velkommen til et par af Østens mest frodige, kultur, natur- og dyrerige destinationer. 

Kuala Lumpur (2 nætter) - Sepilok (2 nætter) - Sukau (2 nætter) - Kota Kinabalu (3 nætter) - Ubud (3 nætter) - Sanur (2 nætter)

Dag 1: Afrejse fra Kastrup


Dag 2: Ankomst til Kuala Lumpur
Ved ankomst til Kuala Lumpur bliver man modtaget af vores rejseleder i lufthavnen. Vi kører til Traders Hotel i midten af Kuala Lumpur. Hotellet er et af de mest kendte i byen, og ligger med en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne. Vi byder på en lille forfriskning og du får mulighed for at hilse på vores rejseleder og de andre deltagere, mens vi gennemgår det spændende program vi skal igennem de næste par uger. Overnatning på Traders hotel i deluxe værelse.

Dag 3: Kuala Lumpur byrundtur
Selv i det travle moderne centrum af Kuala Lumpur spiller kulturarven en stor rolle, og det giver derfor god mening at restaurere og vedligeholde disse vigtige vartegn. Få et indblik i hundrede år gamle koloniale bygninger og bliv på samme tid inspireret af moderne arkitektonisk design. I Kuala Lumpurs tætte trafik er den bedste måde at gå på opdagelse via monorail (tog) og gåben. Vi starter dagen med en gåtur i de gamle bydele og kommer bl.a. forbi Jamek moskéen, det koloniale centrum, det centrale marked, Sin Sze Si Ya templet, Sri Maha Mariamman templet samt de indiske og kinesiske bydele.
Efter frokost fortsætter turen med tog mod Batu hulerne. Der er i alt tre huler og ud over at være fantastisk flotte, er de også et hinduistisk tempel og flere flotte statuer pryder indgangen. Vi vender tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen. Overnatning på Traders hotel i deluxe værelse (M,F)

Dag 4: Kuala Lumpur - Sandakan
Efter morgenmaden kører vi til Kuala Lumpur lufthavn, hvorfra vi skal flyve til Borneo og byen Sandakan. 25 km uden for Sandakan ligger naturreservatet Sepilok Forest Reserve, hvor vi skal bo på Sepilok Nature Resort de næste to nætter. (M)

Dag 5: Sandakan - orangutanger, solbjørne og regnskov
Ganske tæt ved vores resort ligger det berømte Sepilok orangutang center som vi skal besøge til morgenfodringen kl 10. Centerets formål er at rehabilitere orangutanger der, af den ene eller anden grund, ikke er i stand til at klare sig selv i naturen. På samme tid giver det også centerets besøgende mulighed for at se og opleve orangutangerne i deres naturlige miljø. Nabo til orangutangerne er et lignende center for solbjørne, som er verdens mindste bjørn. Sidst på eftermiddagen besøger vi Rainforest Discovery Centre, som er en stor botanisk have, hvor mange planter og træer kan opleves fra udkigstårne og broer, der er bygget i trækronerne. (M)
 

Orangutanger, solbjørne og regnskov (eller mulighed for tilvalg Turtle Island)

Dag 05: Tilvalg (mod tillæg DKK 1.700 pr. voksen / DKK 1.400 pr. barn): Selingan (Turtle) Island
Fra morgenstunden begiver vi os med båd ud fra Sandakan mod Turtle Island. En tur på ca. 1 times tid. Eftermiddagen er til fri afbenyttelse og kan bl.a. bruges på at nyde det krystalblå hav, eller slappe af under palmerne. Efter solnedgang, begynder havskildpadderne at komme ind fra havet og kravle op på stranden. Det er en fantastisk oplevelse at se disse store fascinerende dyr, når de lægger deres æg og begraver dem i sandet. Vi vil også være med, når parkens betjente sætter små nyudklækkede skildpadde unger ud på stranden, inden de forsvinder i bølgerne. Hele aftenen er under streng kontrol fra parkens betjente, der sørger for at skildpadderne bliver generet mindst muligt. Vi sejler tilbage til Sandakan næste morgen efter morgenmad. Denne tur har stærkt begrænsede antal pladser og vi anbefaler tidlig bestilling.

Vælges denne tur vil Sepilok Orangutang Center i stedet blive besøgt om formiddagen dag 6.

Inkluderet: Transport til Selingan Island - Indgang til parken - Engelsktalende guide Chalet, Selingan Island
Måltider: Morganmad, frokost og aftensmad

Dag 6: Sandakan - Sukau rainforest lodge og Kinabatangan floden
Fra morgenstunden kører vi til havnen i Sandakan, hvorfra vi sejler 2 ½ time langs kysten og op ad Kinabatangan floden til vi kommer til det prisvindende Sukau Rainforest Lodge. Kinabatangan floden er Sabahs længste flod og kan præsentere en helt utrolig koncentration af vilde dyr. Vi vil få mulighed for at se aber, fugle og andet dyreliv i mangrovetræerne, ved flodbredden og i regnskoven. Efter check-in og en eftermiddagsforfriskning tager vi et flodcruise i jagten på nogle af de 10 forskellige abearter, der findes i Sukau. Sukau er også hjem til Borneos pygmæelefanter, orangutanger, næseaber og alle otte slags næsehornsfugle, som lever på Borneo.
Vi vender tilbage til et dejligt solopvarmet bad, aftensmad med stearinlys og udsigt over floden. Vi overnatter på Sukau Rainforest Lodge, der i 2015 blev udnævnt af National Geographic som værende en af få udvalgte ”Unique Lodges of the World”. (M,F, A)

Dag 7: Sandakan - Sukau rainforest lodge og Kinabatangan floden
Vågn op til lyden af gibbonaber og næsehornsfugle og varm Sabah te. Klokken 06:00 sejler vi op ad Kinabatanganfloden til Kelanapsøen, hvor vi søger efter mere dyreliv. Efter morgenmaden går vi ud på en lærerig tur sammen med vores guide på gangbroen, som ligger bag lodgen. Om eftermiddagen sejler vi igen ud på Kinabatanganfloden for at opleve mere af det utrolige dyreliv. (M,F,A)

Dag 8: Sandakan - Kota Kinabalu / Tanjung Aru Resort
Efter morgenmaden sejler vi tilbage til Sandakan, og herfra flyver vi til hovedbyen på Borneo, Kota Kinabalu. I Kota Kinabalu kører vi til Shangri-La's Tanjung Aru Resort, der ligger ca. 15 minutter fra lufthavnen hvor vi bor i mountain view værelser. (M)

Dag 9: Kota Kinabalu - Ø-tur med snorkling
15 minutter med speedbåd fra resortets egen bådbro ligger 5 tropiske øer med koralrev. Vi besøger den ene, der har en lækker sandstrand, samtidig med at vi kan snorkle og opleve de mange tropiske fisk under havoverfladen. Vi returnerer i løbet af eftermiddagen. (M,F)

Dag 10: Kota Kinabalu
Dagen er fri, og du har mulighed for at nyde det lækre resort og de mange faciliteter. Kota Kinabalu by ligger kun 10-15 minutter væk og byder på masser af forskellige muligheder for shopping, du kan finde en god lokal restaurant eller måske kan et besøg til det lokale museum friste. (M)

Dag 11: Kota Kinabalu - Bali/Ubud
I dag er det blevet tid til at sige farvel til Borneo og starte et nyt eventyr på Bali. Vi flyver direkte til Bali. Ved ankomst bliver vi hentet i lufthavnen og kører til smukke Ubud der ligger i den centrale del af Bali. I Ubud skal vi overnatte på Alaya Hotel Ubud som ligger med flot udsigt over rismarkerne. (M)

Dag 12: Ubud - rundtur i byen
I dag skal vi udforske den smukke by Ubud, hvilket bedst gøres på gåben. Vi starter dagen med en tur gennem rismarkerne. Du kommer til at opleve det lokale samfund, som er meget anderledes end det, vi selv er vant til. Vi kommer forbi skoler, små landbrug og oplever på tætteste hold de maleriske omgivelser og balinesiske liv. Vi spiser frokost på en økologisk restaurant med en imponerende udsigt. (M,F)

Dag 13: Ubud - Balis seværdigheder
Vi skal i dag rundt i området for at opleve nogle af Balis mest kendte seværdigheder. Vi kører fra morgenstunden med bus og vil i løbet af dagen opleve lokale templer, den hellige Pakerisan flod, vi besøger Kintamani, hvorfra vi får et smukt syn ud over Batur bjerget og dens sø, der er dannet i et krater. Jorden er utrolig frodig i området, og der findes en masse forskellige plantager. Vi besøger bl.a. frugt, kaffe, kakao og vanilje plantager. (M,F)

Dag 14: Ubud - Sanur
Vi har været igennem et koncentreret program med en masse oplevelser. Det er nu blevet tid til lidt afslapning. Vi kører fra Ubud, til Sanur hvor vi skal tjekke ind på Segara Village Hotel, der ligger på Sanur stranden. Sanur er en hyggelig by med mange gode restauranter. Hotellet er lækkert med adgang direkte til stranden. (M)

Dag 15: Sanur / Segara Village
Dagen er fri. Sanur byder på en hyggelig hovedgade med en del både lokale og internationale restauranter. Der er også flere butikker, hvor det er muligt at købe de sidste souvenirs. (M)

Dag 16: Sanur - hjemrejse
Sidste dag på Bali - Vi har hele dagen til rådighed og kan frit benytte hotellets pool hele dagen eller måske kan en tur til stranden friste. Vi har sørget for, at vi kan tjekke ud sent kl 18.00 (M)

Dag 17: Ankomst til Kastrup

Alt dette er inkluderet:
Priser og afrejsedatoer 2017:

07. september 2017 fra kr. 24.995
05. februar 2017 fra kr. 23.895

Enkeltværelsestillæg kr. 7.195

Forkæl dig selv og opgrader til LUKSUSPAKKEN.

Hotellerne er i forvejen på højt niveau. Ønsker du at forkælde dig selv yderligere med opgraderede værelser, er det muligt at tilvælge LUKSUSPAKKEN.

Du bliver opgraderet på følgende steder:

Grandis Hotel, Kota Kinabalu: Fra Superior til Deluxe City View – 1 nat

Pine Resort, Kundasang Fra Standard til Superior Deluxe – 1 nat

Stripes Hotel, Kuala Lumpur – Fra Deluxe til Executive Deluxe – 2 nætter

Alaya Ubud – Fra Deluxe Room til Alaya Room – 4 nætter

Sanur – Fra Sudamala Hotel, Deluxe Suite til Fairmont Sanur Beach, Fairmount View Suite, Ocean View – 3 nætter

Pris:  1995 kr. pr person

Send rejseforespørgsel her

Der er mulighed for forlængelse af rejse, eller kombination med Kuala Lumpur - kontakt os for priser.
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive