Sun Siyam Irufushi Resort - for familier og par
Maldiverne
9 dage
Fra kr.: 23.998,-
Florida - Superpris til Miami Beach
USA
9 dage
Fra kr.: 6.498,-
USA - Mexico - New York og luksus i Mexico med all inclusive
USA
12 dage
Fra kr.: 11.975,-
  

Eventyrlige Borneo - rundrejse med dansktalende rejseleder 

Uspoleret regnskov, orangutanger og hovedjægere
Fra koloniarv- og kulturelle oplevelser i Kuala Lumpur til mangroveskov, dramatiske vandfald samt fascinerende dyreliv på Borneos sydlige stat – Sarawak. Kom tæt på Borneos orangutanger i rehabiliteringscenteret i Semongok. Gå på opdagelse efter Borneos kendte kæmpeplante - og verdens største blomst: Rafflesia - samt tag på wildlifespotting mellem næseaber, monitor-øgler og sjældne fugle. Få indblik i lokale kulturer og livsstile - og sug til dig af eventyrlige oplevelser på denne fascinerende rundrejse på Malaysisk Borneos mest dyrerige stat.

 

Dag 1: Afrejse med 5* Qatar Airways via Doha eller med Singapore Airlines via Singapore til Kuala Lumpur

Dag 2: Ankomst til Kuala Lumpur - byrundtur, ny bydel
Kuala Lumpur er ikke kun Malaysias hovedstad, men en sprudlende storby pakket med historiske monumenter - en storslået skyline, hvor moderne skyskrabere blander sig med minaretter og moskeer med imponerende kupler. Her er svalende grønne parker, shoppingmalls, brede boulevarder skygget af frodige Banyentræer, travle gademarkeder og en levende kunstscene.

Vi starter rundrejsens første guidede rundtur i Kuala Lumpurs nye bydel. Vi besøger The National Monument, konge paladset, nationalmuseet og kommer omkring Petrona Towers. Turen rundt i KL's nye bydel (varighed ca. 3 1/2 time) er en god introduktion til én af Fjernøstens mest spændende og kontrastfyldte byer. Om aftenen spiser vi middag sammen på en lokal restaurant, overnatter på et dejligt 4 stjernet hotel med central beliggenhed. Vi samler kræfter til at udforske Kuala Lumpurs gamle bydel med dens tradtionelle mindesmærker efter en god nats søvn.

Dag 3: Kuala Lumpur – byrundtur, gammel bydel
Turen går i dag forbi århundrede gamle kolonibygninger og markeder. Vi besøger bl.a. Jamek Moskeen, Malay Street, India Mosque Street, Old Market Square, Chinatown mm. Inkluderet i turen er transport rundt i byen med offentlige tog samt kinesisk te-demonstration og lokal frokost. Resten af dagen er til fri disposition. Der vil f.eks være tid til at komme op i Petrona Towers (billet skal købes hjemmefra 30 dage før afrejse). Overnatning i Kuala Lumpur.

Dag 4: Kuala Lumpur – Kuching – byrundtur
Efter morgenmad går turen til Kuching – hovedbyen i Sarawak provinsen. Vi checker ind på Kuchings første internationale hotel, det centralt og smukt beliggende Grand Margherita. Her skal vi bo i 5 nætter. Om eftermiddagen tager vi på byrundtur i den smukke gamle by. Vi besøger nogle af de farverige markeder, og kigger nærmere på byens smukke seværdigheder. Vi slutter turen af på Main-bazaar, hvor Borneos bedste samling af kunsthåndværk og antikviteter er at finde. Vi spiser aftensmad sammen på en lokal restaurant, inden vi returnerer til hotellet.

Dag 5: Orangutang Center og Santubong Wildlife cruise
Semongok ligger kun en kort køretur fra Kuching - og her er det muligt at komme tæt på én af verdens fire menneskeaber - de fascinerende, charmerende orangutanger. Vi starter dagen med at besøge orangutangcentret, hvor aberne er kommet til efter at være blevet fundet sårede eller forældreløse i junglen, eller har været holdt som kæledyr i private hjem. I centret lærer orangutangerne igen at overleve i deres naturlige omgivelser – i junglen. Efter nogle spændende timer med disse intilligente rødhårede væsener, returnerer vi til hotellet; lige i tid til at nå en dukkert i poolen. Kl. 18 går turen til halvøen Santubong, hvor der er mulighed for at se noget af Sarawaks fantastiske dyreliv. Med båd sejler vi på floderne, hvor der ofte ses floddelfiner. Vi sejler ind i mangroven, hvor næseaber, krokodiller, makakaber bor. Der vil også være mulighed for at spotte smukke fugle og opleve ildfluerne danse over himlen, inden vi returnerer til Kuching.
NB – Santubong Wildlife cruise gennemføres ikke i regnvejr. I tilfælde af regn flyttes denne tur til dag 11 uden dansk guide, eller pengene kan refunderes ved hjemkomst.

Dag 6: Bako Nationalpark
Bako Nationalpark ligger på en lille halvø og er hjemsted for et stykke fantastisk natur. Kl. 9 er der afgang - og turen tager ca. 1 1/2 time fra Kuching i bil og båd. Vi vandrer langs stierne og får mulighed for at se vilde dyr som næseaber, monitor øgler, skæggede grise, sølvblads aber og mere end 100 forskellige slags fugle i deres naturlige omgivelser. Her findes også et unikt flora med blandt andet kødædende planter og verdens største blomst Rafflesia (hvis den er i blomst) Undervejs spiser vi frokost i det fri. Vandreturen slutter ved en strand, hvor der er mulighed for en svømmetur, inden vi returnerer til Kuching sidst på eftermiddagen.

Dag 7: Kuching – grottetur
Fairy Caves er et gigantisk grotte med storslåede stenformationer. Og dagen i dag starter klokken 9. med en udflugt til Sarawaks fascinerende drypstens-paradis, blandt andet med søjler, der er indtil 10-20 meter høje og 2 meter tykke. Man skal op af en række forholdsvis stejle trapper, men det er hele turen værd. Byen er tidligere guldminecenter. I dag er stedets bedst kendte attraktioner disse to usædvanlige limstensgrotter.
Vi spiser en picnic-frokost ved "Wind Cave", ved siden af underjordiske kilder. Efter frokost er der mulighed for at udforske grotterne, beundre limstensformationerne og bade i de kolde kilder.
Grotterne er meget fugtige og trapper mv. kan være glatte. Husk gode sko.
Vi er tilbage ved hotellet sidst på eftermiddagen.

Dag 8: Kuching til fri dispostion eller mulighed for tur.
Morgenmad på hotellet og dagen til fri disposition. Besøg de hyggelige markeder eller nyd dagen ved poolen.
Der er mulighed for tilkøb af tur denne dag til Satang Island i perioden april til september eller krokodille tur fra oktober til marts.

Dag 9: Kuching – Cultural Village – Damai
Idag er flyttedag. Vi skal fra den hyggelige Kuching by til strandområdet Damai Beach. Vi tager afsted efter morgenmaden. Undervejs til Damai skal vi på Cultural Village tur. Et levende museum, hvor man bliver introduceret til lokale kulturer og livsstile. Her er bygninger og personer fra alle større etniske grupper, og man får et godt indblik i Sarawaks befolkningsgrupper og traditioner. Besøget afsluttes med et flot danseshow.
Herefter fortsætter vi til Damai, hvor vi skal bo de sidste 5 nætter på Damai Beach Resort i Chalet. Resten af dagen til fri disposition og afslapning ved strand og pool.

Dag 10: Matang dyreliv og trekking i Kubah
Efter morgenmad går turen mod Matang – en del af Kubah national park og Sarawaks hovedcenter for vildtlivs rehabilitering. Af dyrearter der bor på centeret er blandt andet orangutanger, bjørne, forskellige arter af hjorte og kattedyr samt krokodiller. Her findes også mange forskellige fuglearter og smådyr.
Vi spiser frokost på rehabiliteringscentret, hvorefter vi får en guidet vandretur gennem Kubah national park. Vi oplever Sarawaks smukkeste og mest dramatiske regnskovsområde helt tæt på, med vandfald, orkideer og sjældne planter. Vi er retur ved Damai sidst på eftermiddagen. Vi spiser sammen en afskedsmiddag med vores guide, som herfra returnerer til Kuching.

Dag 11-13: Damai
Dagene til fri disposition – nyd stranden og poolen og få slappet af ovenpå en begivenhedsrig tur.

Dag 14: Damai – hjemrejse
Over middag kører vi til Kuching lufthavn, hvorfra vi flyver til Kuala Lumpur. Herfra med Qatar Airways via Doha eller Singapore Air via Singapore til Kastrup

Dag 15: Ankomst Kastrup.

Inkluderet i rundrejsen:

 • Flyrejse med flyskift til Kuala Lumpur t/r, samt Malaysian t/r Kuching inkl. skatter og afgifter (inkl. alle måltider og drikkevarer)
 • 2 nætter i superior værelse på f.eks. Furama Bukit Bintang Kuala Lumpur 
 • 5 nætter i superior værelse på Grand Margherita Kuching
 • 5 nætter i superior poolside værelse på Damai Beach resort
 • Alle transporter
 • 12 x morgenmad
 • 4  x frokost
 • 3  x middag
 • 2 x halvdagsture i Kuala Lumpur inkl. alle entreer (ekskl. Petrona Towers)
 • Halvdagsbyrundtur i Kuching inkl. alle entreer
 • Halvdagstur til orangutang center
 • Aftencruise på Santubong
 • Heldagstur til Bako Nationalpark
 • Heldagsgrottetur
 • Halvdagstur til Sarawak Cultural Village
 • Heldagtur til Matang Nationalpark og trekking i Kubah


Priser og datoer:
30. juni 2017 fra kr. 16.998 med Qatar Airways

Enkeltværelsestillæg kr. 3.000

Der er mulighed for forlængelse af ferien på f.eks Bali - 7 nætter på Swiss Bel Watu Jimbar i deluxe værelse for kr. 5.000 pr person.

Ture der kan tilkøbes dag 8:
Heldagstur til Satang Island i perioden april - september:
I dag skal vi på en spændende tur til Satang Island – et redningscenter for de store havskildpadder. Turen tager os med båd forbi de små fiskerlandsbyer langs kysten, og efter en kort tur er vi fremme ved Satang, en af de tre øer regeringen har reserveret til havskildpadde center.
Her besøger vi udklækningsområdet og lærer om programmet for at hjælpe havskildpadderne.
Vi spiser en picninc frokost og fortsætter til de smukke strande på Satang, hvor der vil være mulighed for at snorkle mellem korallerne og de farverige fisk. Alternativt – tag en gåtur gennem junglen og oplev lydene og de smukke omgivelser. Vi er retur i Kuching sidste på eftermiddagen.
Frokost er inkluderet - Pris kr. 500 pr voksen, kr. 250 pr barn under 12 år.
OBS: vi kan ikke garantere der er havskildpadder når centeret besøges.

Halvdagstur til krokodille farm:
Sarawaks krokodiller er som regel sjældne og meget sky! 30 minutters kørsel fra Kuching ligger Jongs Crocodile farm, hvor over 1.000 af disse fantastiske rovdyr bliver opdrættet på et kæmpe naturområde. Besøgene ser dem blive fodret og lærer mere om deres livscyklus. Der vil også være tid til at besøge stedets mini-zoo med varaner, hjorte, pythonslanger m.m. Pris kr. 250 pr. voksen, kr. 125 pr. barn under 12 år.

Lav rejseforespørgsel her

 

Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive