Regnskov, havskildpadder og smukke strande i Sabah,Borneo

Destination Afrejsested Varighed Pris
Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak) København 14 dage fra Kr. 19.998,-
Afrejseperiode/dato Overnatningsform Transportform
01-08-2017  -  31-10-2017 Hotel (Specificeret) Fly
Få nogle af de mest fantastiske naturoplevelser i Sabah på Borneo. Uendelig regnskov, havskildpadder og smukke strande.

Rejsens forløb:
Rejs med 5* Qatar via Doha til Kuala Lumpur
Afhenting i lufthavn og transfer til Swiss Garden hvor i skal bo de næste 2 nætter.
Brug dagene med shopping, sightseeing eller tag en tur i Petrona Towers hvor i kan se det hele fra oven. Kuala Lumpur byder også på Legoland for jer der rejser som familie.
Efter de 2 dage i stor-byen venter helt andre jordnære oplevelser jer. I flyver til Sandakan i Sabah og bor 1 nat på Four Points by Sheraton der ligger med udsigt til de fine øer hvortil i skal næste morgen. Sandakan by er udgangspunkt for mange ture, og byen har hyggelig markeder og en fin havnefront hvor i kan bruge aftenen. 
Næste morgen er der afgang fra jeres hotel med speedbåd til Selingan Turtle Island. Efter indchecknig i hytterne som har privat bad og toilet, spiser vi en velfortjent frokost. Eftermiddagen er fri til at slappe af, svømme, snorkle eller tage sig en lille lur. Øen er ikke ret stor, så gå en tur rundt og se de store huller skildpadderne har gravet i sandet for at lægge deres æg – det får dele af øen til at ligne et månelandskab. Der er et stort område der er indhegnet, hvor skildpaddeæggene bliver lagt til de udklækkes. De skildpadder der udklækkes i løbet af dagen kan ses her – indtil de om aftenen bliver sat fri på stranden – en hel fantastisk oplevelse. Når der om aftenen er kommet nogle af de store grønne skildpadder på land for at lægge æg, går vi sammen med en park-ranger ud for at opleve dette fantastiske syn. Vi hører om projektet omkring Turtle Island, er med til at samle æg ind og grave dem ned samt følge nogle nyudklækkede skildpadder den rigtige vej ned til havet. Der kommer skildpadder op hver nat hele året, men ventetiden kan synes lang, når vi efter middagen venter på deres ankomst. Tålmodighed kan være nødvendig, men den belønnes rigeligt.
Efter et helt fantastisk ophold på Turtle Island er det tid at forsætte på nye eventyr. Vi tager tidligt af sted og spiser morgenmad ved ankomst til Sandakan. Herefter går turen til Sepilok orangutang center, hvor vi får mulighed for at se orangutangerne, når de får mad af rangerne.
Vi går også en tur gennem reservatets jungle, hvor orangutangerne færdes. Efter besøget i orangutang centeret går turen til rehabiliteringecentret for sun bears som er oprettet med henblik på at før bjørnene sat ud i naturen igen. Herfra går turen retur til havnen og så med båd af floderne gennem junglen. Sejlturen varer en time og undervejs kan måske ses næseaber, makakaber, krokodiller, varaner og meget mere. Vi lægger til ved Abai Lodge midt i junglen, hvor vi spiser frokost. Abai Lodge er utroligt hyggeligt og alle hytter bad og toilet. Efter frokost tager vi på vandring gennem junglen, på kik efter nogen af de mange sjældne dyr der lever her. Er man heldig kan der opleves elefanter, vildsvin, næsehornsfulge, vilde orangutanger og meget mere. Efter aftensmad i lodgen tager vi på sejltur ad floderne og ser de millioner af ildfluer der danser og lyser floden op.
I bor 3 nætter ialt i junglen og alle måltider samt ture med de meget dygtige naturguider er inkluderet.
Efter 5 dage/4 nætters opleveler i junglen og på Selingan går turen til Kotakinabalu med fly.
I checker ind på Shangri La Rasa Ria hvor i bor de næster 5 nætter i superior rainforest værelser.
Resortet har alt hvad man kan ønsker sig af et 5* hotel og lidt til. her har de feks deres egen regnskov med orangutanger og der er dagligt mulighed for forskellige vandreture gennem junglen. Det er også muligt at booke snorkel/dykkerture til Tunku badul nationalpark.
Efter 5 aflslappende dage går turen med Malaysian til Kuala Lumpur og herfra med Qatar Airways via Doha til Kastrup.

Pris fra kr. 19.998 pr person ved minimum 2 personer
- tillæg ved afrejse i august fra kr. 2.000 per person

 Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive