VALGTE
DESTINATION
Det bedste af Sydvietnam med Anton Le som rejseleder
Vietnam
15 dage
Fra kr.: 15.498,-
USA - New York & Bahamas
USA
12 dage
Fra kr.: 14.998,-
Malaysia & Thailand - Langkawi & Koh Lipe kombination
Malaysia
16 dage
Fra kr.: 13.998,-
  

Qatar 

Mageløse bygningsværker, kamelture i ørkenen, en sprudlende kunstscene, sejlads i en traditionel Dhow med udsigt til én af verdens mest spektakulære skylines samt shopping i golf-regionens bedste traditionelle souq.
Tag et stop-over på vej til Østen, eller en ferie i denne fascinerende ørkenstat og få et spændende mix af supermoderne storby samt fornemmelsen af arabisk eventyr.

I en periode på godt 10 år har Qatar udviklet sig fra at være ét et af verdens mest kedelige steder til at ét af verdens allermest sprudlende. Udviklingen i hovedstaden Doha går så stærkt, at Doha snart kan true Dubai på titlen som Golfregionens mest dynamiske by.
I Doha kan du opleve en konstant skiftende skyline med nye arkitektoniske perler, der løbende rejser sig, og landet investerer også massivt i nye vartegn samt i imponerende ikoniske bygninger. ”Museum of Islamic Art” er et klasseeksempel på ambitionsniveauet for de nye bygninger i landet. Og ”Museum of Islamic Art” byder da også på verdensklasse kunst og er et must-see, når man besøger Doha.
En anden uundgåelig aktivitet i hovedstaden er en gåtur i den genopførte og fantastisk atmosfærefyldte Souq Wagif, der en af golfens allerbedste traditionelle markeder.

Madentusiaster og kulinariske rejsende på jagt efter nye store madoplevelser vil ikke blive skuffede i Qatar. Dohas portefølje af sofistikerede restauranter er imponerende. Og er du mere til traditionsrige måltider – eller traditionelle oplevelser, er der masser at komme efter. Du kan f.eks. købe sprøde samosa, velsmagende humus, eller en delikat Tabouleh i Souq Wagif, eller du kan tage på kamelridning i ørkenen, opleve solnedgangen over sanddynerne eller få et indblik i traditionelle kunst – falkeflyvning.

Qatar er ifølge IMF det rigeste land i verden. Dette er bl.a pga. landets utrolig store gas og oliereserver, der ligger i undergrunden.
Genellere oplysninger:

Drikkepenge:
Giv gerne 10 - 15% i drikkepenge da "service charge" ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for en lille skilling.

Elektricitet: 240 V. Medbring strømadapter ved evt. brug af elektriske apparater. 

Klima: Qatar er en lav halvø, der strækker sig 160 km. ud i golfen. På grund af beliggenheden ved den Persiske Golf er klimaet hele året meget varmt og der er ofte sandstorme – dog oftes om foråret. Der er tropisk ørken med meget varme somre på omkring 45-50 grader. Vintermånederne er milde og behagelige med en gennemsnitstemperatur på ca. 20 grader.

Sprog: Arabisk.

Tidsforskel: Sommertid +2 timer / Vintertid +3 timer.

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Valuta: Qatarsk Rial (QAR). Se den aktuelle valutakurs her.

Visum & pas: Der er visumpligt. Visum kan for danske statsborgere købes ved indrejse mod QAR 100.
Pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside. 
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive