Metropolen Singapore og naturskønne Sarawak, Borneo

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
 • Gyldig fra
  01-12-2017
 • Gyldig til
  01-10-2018
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.998Kr.
Flyv med Singapore Airlines eller Qatar Airways og bo 2 nætter i spændende Singapore inden turen går til naturskønne Borneo. En alsidig tur med storby, kultur og natur.

Kombinationsrejse 14 dage/12 nætter:

Rejsens forløb:

Flyrejse med Singapore Airlines fra København til Singapore eller med Qatar Airways via Doha t/r.

Ved ankomst til Singapore er der afhentning i lufthavnen og transfer til Village Bugis,i superior værelse, hvor I skal bo de næste to nætter.
Singapore er et overflødighedshorn af oplevelser, så for at få mest ud af opholdet bør dagene planlægges hjemmefra. Her findes alle typer af seværdigheder fra Universal Studios, Bird Park, overdådige shoppingcentre og smuk strand ved Sentosa.
I kan læse mere om udbuddet her

Efter 2 oplevelsesrige dage går turen fra Singapore til Kuching.
I bor de første 5 nætter på Pullman Kuching i superior værelse. Hotellet ligger lige i hjertet af Kuching, som er en smuk, gammel by med markeder.
Under jeres ophold i Kuching har vi inkluderet 3 ture med lokal guide:

 1. En halvdags byrundtur, hvor I får set de lokale markeder og største seværdigheder
 2. En halvdagstur til Semongok orangutang center, hvor aberne er kommet til efter at være blevet fundet sårede eller forældreløse i junglen, eller har været holdt som kæledyr i private hjem.
 3. En heldagstur Bako Nationalpark. I vandrer langs stierne og får mulighed for at se vilde dyr, såsom næseaber, monitor øgler, skæggede grise, sølvblads aber og mere end 100 forskellige slags fugle i deres naturlige omgivelser. Her findes også et unikt flora med blandt andet kødædende planter og verdens største blomst Rafflesia (hvis den er i blomst) Undervejs spiser vi frokost i det fri. Vandreturen slutter ved en strand, hvor der er mulighed for en svømmetur, inden vi returnerer til Kuching sidst på eftermiddagen

Efter 5 dage i Kuching går turen til strandområdet Damai.
I bor 5 nætter på Damai Beach Resort i balcony værelse eller i superior poolside værelse. Nyd de sidste dage ved strand og pool og eller tilkøb fx en tur til Satang Island.

Turen hjem går hjem til København med valgte luftfartsselskab.

Morgenmad er inkluderet alle dage

Pris fra kr. 13.998 pr. person
Tillæg ved afrejse i juli fra kr. 500 pr. person

Prisen er pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse

Opgrader til Baruk Suite på Damai Beach resort for kr. 900 pr. person for 5 dage.

Afrejse dag med Singapore Airlines er fredag, men der kan flyves med andre selskaber på andre dage. Gælder så længe pladser haves.

* ved udsolgt med Singapore Airlines kan flyves med Emirates eller Qatar Air og opholdet kan laves i Kuala Lumpur i stedet for Singapore.