Vietnam - Hanoi, Hue, Danang og Saigon
Vietnam
14 dage
Fra kr.: 12.998,-
4* Centara Khao Lak Seaview med Thai Airways
Thailand
14 dage
Fra kr.: 10.498,-
Thailand - Vinter under eksotiske himmelstrøg til Dubai og Thailand i 41 dage fra Hamborg eller København
Thailand
41 dage
Fra kr.: 17.900,-
  

Malaysia 

Malaysia er i høj grad kontrasternes land. Men uanset om du befinder dig i den pulserende storby Kuala Lumpur eller på de smukkeste strande på nogle af de små øer, møder du en venlig lokalbefolkning. Rejser til Malaysia er et sikkert hit.

Med vores rejser til Malaysia præsenterer vi endnu et spændende rejsemål i sydøstasien som med rette fascinerer og imponerer mange. Den mangfoldige natur og kultur i Malaysia gør halvøen og øerne omkring den til et eldorado af muligheder for den rejsende.
Her er historisk og hektisk byliv i Kuala Lumpur, oplevelsesrige ture til nationalparkerne med mulighed for overnatning tæt på naturen og naturligvis mange dejlige stranddestinationer.
Vejret i Malaysia er meget forskelligt fra øst til vest – hvorfor at rejsen skal planlægges med omtanke.

Malaysia er langt fremme udviklingsmæssigt, længere end de fleste andre lande i regionen og fx infrastrukturen fungerer upåklageligt. Busnettet er velfungerende med lokalbusser til de kortere strækninger i byerne og expressbusser med aircondition til de længere strækninger. Der er kun to toglinjer, så bussen er som regel at foretrække. Det er billigt og nemt at flyve indenrigs i Malaysia og det er et fint alternativ hvis man ikke har lyst til mange timer på landevejen.
De fleste Malayer bekender sig til islam, men andre religioner og skikke accepteres på lige fod med hovedreligionen. Der er en enestående blanding af religioner og kulturer og det mærkes på indbyggerne, der er et eksotisk mix af indere, kinesere og malayere, der for det meste er åbne, venlige og imødekommende.

Generelle oplysninger:

Klima: Malaysia kan besøges hele året, men monsunen deler landet i to. Temperaturen ligger meget konstant omkring 30 grader om dagen, men nedbørsmængden gør at man bør vælge rejsemål med omtanke.

På østkysten og rejsemålene der (Tioman Island, Perhentian Island og Redang Island) starter monsunen i oktober og varer til marts. Værst er det i perioden fra november til midt februar, hvorfor vi i denne periode fraråder rejser til denne del af Malaysia.

På vestkysten (Langkawi og Penang) er der monsun fra perioden maj/juni til oktober. Monsunen i vestmalaysia er dog ikke så voldsom som langs østkysten hvorfor man godt kan rejse til denne del af landet også i monsunperioden.

Befolkning: 24,5 mio. indbyggere.

Sproget: Malajisk.

Møntfoden: Ringgit (RM).
Kr. 100 svarer pr. 1/3 2016 til 61 RM. Der kan på alle større destinationer og i de fleste butikker og restauranter betales med Visakort, Diners og Mastercard.

Drikkepenge: Normalt er drikkepenge inkluderet i prisen gemmen den 10 % service charge, der lægges oven i regningen. Men derudover bruges drikkepenge ikke ret meget. Dog kan man ved hoteller give et mindre beløb og i taxaer runde op til nærmeste hele beløb. 

El: 220 V.

Pas: Skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato.

Visum: Intet visumkrav hjemmefra for danske statsborgere. Der udstedes 90 dages opholdstilladelse ved ankomst til Malaysia.

Tidsforskel: Sommertid +6 timer/vintertid +7 timer.

Udenrigsministeriets info:
Pas og visum
Rejsevejledning

Læs mere på www.tourism.gov.my
 
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive