NYHED - Luksus krydstogt med Azemara Cruises i Caribien inklusiv Cuba
Cuba
12 dage
Fra kr.: 21.998,-
NYHED - Krydstogt fra Puerto Rico til New York 13 dage/12 nætter fra 14.998
USA
13 dage
Fra kr.: 14.998,-
NYHED - Sydlige Caribien med 1. klasses krydstogtskib 13 dage/12 nætter
USA
13 dage
Fra kr.: 14.990,-
  

Krydstogt i Caribien 

Der findes mange forskellige ruter og kombinationer rundt i verden, så det er bare med at beslutte sig. Vi vil her koncentrere os om Caribien, som f.eks. er oplagt at kombinere med en USA-rejse.

Læs mere om Caribien her

Vestlige og østlige Caribien byder bl.a. på dykning, snorkling og badeferie. Her er meget turistvenligt med muligheder for spændende shopping. Sydlige Caribien er stedet med de lækre hvide sandstrande og mere eksotiske øer, med mulighed for vidunderlig strandferie og ren afslapning.

I kan selvfølgelig også tage et 3 -5 dages krydstogt til Bahamas, som er amerikanernes nærmeste tropeø med lækre strande, shopping og kolonihistorie f.eks. i forlængelse af en Florida ferie. Eller måske et krydstogt til Caribien efter storbyferie i New York. Drømmer I om at besøge de tidligere Dansk Vestindiske Øer, nu US Virgin Islands så vær opmærksom på at mange krydstogtruter inkluderer disse øer. 

Antillerne
Beliggende mellem Florida og Venezuelas kyst adskiller Antillerne Caribien fra Atlanterhavet. Øhavet er velsignet med et evigt forår og består af De store Antiller og De små Antiller, hvoraf næsten alle er af vulkansk oprindelse. Den bedste måde at udforske Antillernes skønhed på er med båd, som gør det muligt at nå frem til alle koralstrande, dykke i det turkisblå vand og rejse dybt ind i den frodige beplantning. 

Bahamas
En piratbase i det 18. århundrede, men Bahamas har nu været uafhængigt siden 1973. De største øer og hovedstaden, Nassau, er nu et skattely og rejsemål for turister. Men nogle steder blandt de 700 øer og 2.500 koralrev eller småøer, der udgør landet, kan du stadig slippe væk fra alle de moderne hoteller og forsvinde ind i en skov af mangrover eller udforske et koraldrev.

Caymanøerne
Koralrev, en fantastisk havbund og strande, hvor den eneste lyd, du hører, er havbrisen: det er øhavet Caymanøerne. Øhavets historie, skabt af indfødte, kolonisme, pirater og uafhængighed inden for British Commonwealth, er blevet revolutioneret af turisme: rejsende af alle nationaliteter flokkes hvert år til, hvad der med rette anses for at være et paradis. 

Costa Rica
I Costa Rica er det alsidige landskab – vulkaner, kysten, caribiske strande, floder og naturparker – på niveau med landets kulturelle forskelligartethed. Landets indviklede historie er roden til den fascinerende, etniske mosaik, der dominerer dette lille centralamerikanske land, en destination for europæere – primært catalanere og baskere og dernæst tyskere og englændere samt afrokaraibere og kinesere i løbet af de sidste par århundreder.

Florida
Kendt som "Solskinsstaten" er dette område i den sydlige del af USA velsignet med fremgang og skønhed: da spanierne kom hertil i 1500-tallet, kaldte de det Florida, som er et adjektiv på spansk, der betyder "blomstrende" og henviser til den frodige jord. Hvert år flokkes tusindvis af turister til strandene i Miami, Fort Lauderdale og Key West, som er berømte feriesteder verden over. 

Jomfruøerne - St Croix, St John og St Thomas
Naturen er den sande stjerne på disse øer: grønne bakker, blå himmel, utrolige solnedgange og store, åbne strande med blødt sand. Engang var det et udkigssted for sørøvere og banditter, men nu er det et yndet valg hos sportsentusiaster, der tiltrækkes af den tropiske brise og helårlige, milde klima. 

Mexico
Mexico er pakket med historie og kultur. Den spanske koloniale æra har sat sine spor overalt i landets små og store byer. Du kan f.eks. opleve charmerende torve og pladser, stenkirker og mansions. Spanske civilisationer byggede nogle af verdens mest fascinerende arkæologiske monumenter - lige fra Teothiuacan til Maya templerne. Mexico er et overflødighedshorn af spændende seværdigheder uanset om du til kunst og kultur, naturoplevelser, smukke strande eller til restaurant og natteliv. 
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive