VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation
Kuala Lumpur, Lombok, Gili og Bali
Bali
19 dage
Fra kr.: 13.998,-
Badeferie og forkælelse på Sri Lanka
Sri Lanka
12 dage
Fra kr.: 13.298,-
USA - New York & Boston 8 dage
USA
9 dage
Fra kr.: 8.498,-
  

Sumatras højdepunkter 

Singapore (2 nætter) - Sumatra (7 nætter) - Badeferie (5 nætter)

Spændende og alsidige oplevelser venter jer på denne kombinationsrejse til Singapore, uberørte Sumatra, afsluttende med badeferie på Bali.
Undervejs får i oplevet alt det bedste af Sumatra som vulkaner, underskønne landskaber, tropisk regnskov samt smukke strande.
Inkluderet i rejsen er:

Dag 1 Afrejse fra København I flyver med Singapore Airlines, Emirates eller Qatar Air til Singapore

Dag 2 Ankomst Singapore Dag på egen hånd - i bor på Peninsula Excelsior eller tilsvarende med morgenmad og inkl stop-over pakke med fribilletter til seværdigheder og gratis brug af hop-on bus.

Dag 3 Singapore Dag på egen hånd 

Dag 4 Medan - Berastagi
Der flyves til Medan hvor i starter med en byrundtur med besøg ved blandt andet Maimoon Palace samt byens smukke moskeer og kinesiske templer. Efter byrundturen køres 3 timer til Berastagi - en smuk bjerglandsby beliggende i de tempererede bjerge og omgivet af fantastisk landskab. Ved ankomst til Berastagi besøges ShwedagonZedidaw som er en lille udgave af Yangoons berømte Shwedagon pagode. Vi nyder udsigten over vulkanerne Mt Sibayak og Mt Sinabung fra Gundaling Hill (1496 m) inden dagens sidste stop ved det lokale frogt og grønt marked.

Dag 5: Brastagi - Parapat - Samosir Island
Efter morgenmaden går turen til byen Parapat der ligger ved bredden af kratersøen Lake Toba. Midt i Lake Toba lligger øen Samosir som er dagens mål. Her bor Toba Batak folket og overalt på øen er der små landsbyer smo er prægetat deres egen specielle byggestil. 
De næste 2 nætter overnattes der på Samosir Island.

Dag 6: Samosir rundt med båd.
Dagen bruges på at tage rundt på øen med båd, og der besøges flere små landsbyer, kongelige gravkamre og der er rig mulighed for at måde den gæstfrie befolkning. Samosirs mest berømte vartegn besøges også : en 200 år gammel båd-formet sakrofag af kong Sidabutar. I returnerer til jeres hotel sidst på eftermiddagen.

Dag 7: Samosir - Parapat - Padang Sidempuan
Rejsen fortsætter mod Padang Sidempuan som er en af hovedbyerne i South Tapanuli og er specielt kendt for deres snakefruit palmer som vokser på Mt LubukRayas bjergsider.. Landskabet der køres igennem er grønt og frodigt og der gøres flere stop undervejs.

Dag 8: Padang Sidempuan - Bukittinggi
Efter morgenmad køres der sydpå langs regnskoven. UNdervejs paseres lokale markeder, rismarker og vilde floder inden vi når Bukit Tinggi. Byen er en smuk, ren bjerglandsby beliggende 930 m over havoverfladen, mindre en 1 grad fra ækvator. Udsigten herfra er spektakulær og her opleves vulkaner, kratersøer og et meget gæstfrit folk.

Dag 9: Bukit Tinggi 
Hele dagen bruges på at opleve de fantastiske omgivelser. Området har et væld af seværdigheder som museer, markeder, smukke klippeformationer og en helt unik kultur og natur. I løbet af dagen bliver der mulgihed for en dukkert i nogen af områdets vandfald, og der vil være besøg på markeder hvor de lokale sælger deres ris samt frugt og grønt.

Dag 10: Bukit Tinggi - Padang
Inden vi forlader Bukti Tinggi er der tid til en lille byrundtur hvor der gøres stop ved fortet Fort de Kock hvorfra der er fantastisk udsigt over vulkanen Mt Merapi som ind imellem sender røg ud. Herefter lægger vi vejen forbi byens klokketårn og marked inden vi kører mod Padang. Padang er en hyggelig by med strandpromenade og den er kendt for sin stærke mad. Vi overnatter her og eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 11: Padang - Bali
Efter morgenmaden går turen til lufthavnen hvor der flyves via Jakarta til Bali.
ved ankomst til Bali køres i til jeres hotel hvor i skal bo de næste 5 nætter på Swiss Bel Watu Jimbar Sanur.

Dag 12 - 15 Bali
Dagene til fri disposition, eller i kan booke en tur til Ubud, Tanah Lot, eller nogen  af de andre spændende 

Dag 16: Afrejse

Dag 17 : Ankomst til Kastrup

Pris  fra kr. 19.498
Tillæg i juli fra kr. 1500 pr person


 
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive