Kombiner Cambodia og Vietnam : Oplev Siem Reap og Danang
Vietnam
14 dage
Fra kr.: 13.498,-
USA - Oplev Miami, Barbados og Antigua i 12 dage
USA
12 dage
Fra kr.: 14.998,-
Malaysia & Thailand - Langkawi & Koh Lipe kombination
Malaysia
16 dage
Fra kr.: 13.998,-
  

Rundrejse 6 dage / jeepsafari i Oman med badeferie efter eget ønske 

6 dages rundrejse i Oman. Oplev alt det bedste af Oman fra hovedstaden Muscat til havskildpadderne i Ras Al Jinz og de smukke oaser i ørkenen og Wadi Shab. Rundrejse i 4-hjulstrækker med engelstalende guide.

Dag 01 Kastrup – Muscat, ankomst
Flyrejse fra Kastrup til Muscat inkl. mellemlanding. Ved ankomsten skal indrejseformaliteterne ordnes og bagagen hentes hvorefter I møder den engelsktalende guide der kører jer til hotellet. Efter ind-chekning er resten af ​​dagen til fri disposition. Overnatning i Muscat.

Dag 02 Muscat
Efter morgenmaden skal I på en halvdags byrundtur. Turen begynder med et besøg i den smukke Sultan Qaboos Grand Mosque, en af ​​de største moskeer i Mellemøsten og herefter Bait Al Zubair Museum, som udstiller rigdomme fra Omans historie og dermed videregiver viden om landets rige kultur og traditioner.
Senere køres langs den maleriske bjergvej til det engang muromkransede distrikt Muscat. Der gøres stop for at tage billeder ved Hans Majestæt Sultan Qaboos, Al Alam Palads, der er flankeret af de portugisiske forter Mirani og Jalali fra det 16. århundrede. Herefter en gåtur gennem Muttrah Souq, hvor du kan gøre en god handel med bl.a. kunsthåndværk og sølv. Retur til hotellet. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.
(For at besøge Grand Mosque er det påkrævet at kvinder er fuldt ud dækket med tørklæde og langærmet bluse/skjorte og for mænd er det ikke tilladt at bære shorts). Overnatning i Muscat.

Dag 03 Nizwa – Bahla - Jabrin
dagen i dag byder på heldagsbesøg i den historiske by Nizwa, Omans kulturelle hovedstad. Turen går først til det magtfulde fort med sit massive og runde kanontårn (et af de mest imponerende forter i Oman) samt den traditionelle Souq (det lokale marked). Herefter fortsætter vi til Jabrin slottet. Bygget i det 17. århundrede og er et af de fineste af sin slags. De storslåede gipsdekorationer, de udskårede døre og de malede træbjælker i lofterne gør slottet utrolig smukt og anderledes.
I kører tilbage til Nizwa for at nyde en frokost på en lokal restaurant. Derefter fortsættes til Bahla, en af ​​de ældste byer i Oman, der i det 12. århundrede var hovedstad i regionen. Da det monumentale fort er lukket for renovering er der kun planlagt et foto stop. Der køres tilbage til Nizwa for indcheckning ind på hotellet.

Dag 04 Wahiba Sands
Dagen begynder tidligt med kørsel til Wahiba Sands, via den traditionelle og gamle Omani landsby Ibra, Al Mintrib. Der gøres stop hvor det er muligt at fotografere. Den første destination i dag er Wadi Bani Khalid - en oase i midten af ​​de golde og tørre bjerge. Det er en af ​​de smukkeste oaser i Oman og de naturlige bassiner med det klare dybblå vand, giver mulighed for at tage en forfriskende dukkert.
Derefter videre til Wahiba Sand, et enormt område - et bølgende hav af rødt og hvid sand. De konstant skiftende formationer i klitterne er enhver fotografs fryd. Efter en meget udfordrende kørsel i klitterne (med spænding og vilde kuldegysninger for alle), ankommes til ørken-lejren for natten.

Dag 05 Sur - Ras al Jinz
Dagens kørsel går til Sur, kendt for sit dhow skibsværft fra forgangne tider, der dog desværre næsten er blevet helt lukket ned. Check-in på hotellet.
Efter en tidlig middag besøges skildpadde-reservatet i Ras Al Jinz. Om natten vil store grønne havskildpadder som oftest komme i land for at lægge deres æg. Og det efter at have tilbagelagt en rejse på tusindvis af kilometer for at vende tilbage til den strand hvorpå de selv blev udklækket for år tilbage. En fantastisk oplevelse rigere vender I tilbage til hotellet for overnatning.

Dag 06 Muscat
Turen går langs kysten til Muscat og undervejs besøges Wadi Tiwi, en oase kendt for frugt plantager. Derefter videre til Bibi Miriam Mausoleum i Qalhat. Vejen fører jer gennem det smukke landskab og de forrevne bjerge til den lille fiskerby Quriyat. I kører videre til Wadi Shab, en rute med frodige landsbyer omgivet af daddel, citron og mango plantager. Endelig dukker Wadi Shab frem. Det er endnu en smuk oase hvor det er nemt at blive fristet til en dukkert i det klare dybblå vand. På kystvejen stoppes ved kalk-krateret i Bimah og derefter fortsættes til Fins Beach. I når Muscat og checker ind på hotellet.

Dag 07 Muscat - Afrejse og hjemkomst
I checker ud fra hotellet og kører til Muscat International Airport hvorfra der flyves hjem, medmindre I tilvælger en badeferie.

inkluderet i prisen er
• Flyrejse til Muscat t/r • Gældende skatter og afgifter
• Rundrejse program som anført med 6 overnatninger
• Daglig morgenmad • 4 x frokost • 3 x middag • Entréer
• Ledsagelse af engelsktalende rejseleder på Oman rundrejsen

Der køres i 4-hjulstrækker Toyota Landcruiser ell.lign.
Rundrejsen kan vælges med chauffør, eller køres hvor man selv er chauffør af 4-hjulstrækker. Der køres altid i kortege 

Der er afgang på rundrejsen fra Oman på faste dage januar - april 2012 og igen september - december 2012. Prisen ligger fra kr. 9.000 pr person med chauffør, fra kr. 6.900 uden chauffør (pris ved minimum 2 personer)
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive