New York og Den Dominikanske Republik m/all inklusive
Den dominikanske republik
12 dage
Fra kr.: 12.798,-
Safari på land og til vands med valgfri badeferie
Sri Lanka
15 dage
Fra kr.: 17.398,-
New York og Den Dominikanske Republik m/all inklusive
USA
12 dage
Fra kr.: 12.798,-
  

De Arabiske Emirater 

5* faciliteter, garanteret solskinsvejr, smukke sandstrande og arabisk gæstfrihed - De Arabiske Emirater byder på unikke oplevelser og forkælelse.

Dubais uforlignelige skyline, megashoppingcentre i massevis og den
multikulturelle atmosfære gør det nærliggende at sammenligne Dubai med Østens metropoler Hong Kong og Singapore. Dubai har alt det disse fantastiske byer også har - og meget mere. 

Næst efter Abu Dhabi er Dubai med 1,4 mio indbyggere det største af de syv emirater der udgør de Forenede Arabiske Emirater. Kun ca 12 % af indbyggerne kommer fra Emiraterne, resten er indvandrere fra hele verden der arbejder her hvilket gør  Emiraterne til et fantastisk sted at færdes med den mangfolighed der er. Dubai er en by i rivende udvikling og byggekraner dominerer dele af byen. Der arbejdes i døgndrift på at fuldføre planen om 15 mio. besøgende om året i løbet af de næste 10 år, i forhold til de nuværende 5 mio. Og planen skal såmænd nok lykkedes. På en periode på lidt mere end en generation har Emiratet forvandlet sig fra at være gold ørken til en pulserende metropol. 

Emiraterne byder på unikke oplevelser og forkælelse
Forlader man Dubais imponerende mængde af shoppingcentre, markeder, moskéer og dejlige strande, findes andre fantastiske attraktioner.
Tag på tur i uendelige ørkenlandskaber, kør med 4WD i de imponerende sandklitter og besøg små oaser og beduinlandsbyer.
Dubai er rig på historie og traditioner. Oprindeligt var Dubai en lille fiskerlandsby, der omkring 1830 blev overtaget af en gren af Bani Yas stammen fra Liwa Oasen. Denne del af stammen blev ledet af Maktoum familien, der stadig er Dubais herskende familie. Traditionelt levede befolkningen af at dyrke dadler, passe får og geder samt fiskeri. Men der blev også handlet, og ved århundredeskiftet havde Dubai efter sigende den største souk på kysten med 350 forretninger i Deira distriktet alene. Og siden er det kun gået fremad.
Oliepengene begyndte at strømme ind i 1960´erne og i 1971 blev De Forenede Arabiske Emirater dannet af de syv stater/emirater Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah og Umm Al- Quwain.

Emiraternes hoteller rangerer blandt de bedste i verden. Med den højeste standard og de bedste faciliteter, en varieret blanding af strand- og byhoteller samt en række overdådige resorts i ørkenen, er Emiraterne perfekt til nogle dages forkælelse.

Forlæng rejsen til Maldiverne:
Efter nogle fantastiske dage med oplevelser og shopping i Dubai vil det være oplagt at afslutte ferien med en pragtfuld badeferie i et af verdens mest eksotiske rejsemål, Maldiverne. Øgruppen ligger i det Indiske Ocean, ca. 500 kilometer fra de sydlige spidser af både Indien og Sri Lanka.
Fra Dubai er flyvetiden til Maldiverne ca. 4 timer.

Generelle oplysninger:

Klima:
Tropisk ørken med meget varme somre på omkring 45-50 grader. Vintermånederne er milde og behagelige med en gennemsnitstemperatur på ca. 20 grader. Sandstorme kan forekomme, men det er oftes om foråret.

Befolkning: 9 mio. indbyggere.

Sproget: Arabisk.

Møntfoden: Dirham (AED).
Kr. 100 svarer pr. 1/3 2016 til AED 55.

Drikkepenge:  Giv gerne 10 - 15% i drikkepenge da "service charge" ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle dirham.

El: 220 V. Medbring strømadapter ved evt. brug af elektriske apparater. 

Pas: Skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato.

Visum: Intet visumkrav for danske statsborgere i indtil 90 dage.

Tidsforskel: Sommertid +2 timer / vintertid +3 timer.

Ramadan i 2017: 27/05 - 27/06

Udenrigsministeriets info:
Pas og visum
Rejsevejledning

BEMÆRK: En hotelafgift vil blive opkrævet, når man checker ud fra hotellet. Beløbet er fra AED 10 (ca. kr. 15) pr. værelse pr. nat. Kan IKKE betales hjemmefra.

 
Telefon Åbningstider:
Man - Fre: 09.30-18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Tlf: +45 70 201 208
Fax: +45 56 716 557
toptours@toptours.dk
Top Tours ApS.
Gl. Kongevej 5b
1605 København V
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Vallebovej 6
4654 Faxe Ladeplads
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Top Tours ApS.
Bjergegade 21
3000 Helsingør
Klik her for åbningstider
Ring til os: 70 201 208
Nyttige links
- Generelle betingelser
- Bestil rejseforsikring
- Sitemap
CVR nr. 26179653 - Medlem af Rejsegaranti fonden nr. 1478 – Rejsebureau og rejseselskab
Travelmarket Interactive