Rundrejse med Komodo Island 

Bali rundrejse med Komodo Island - 15 dage/12 nætter
En spændende kombinationsrejse hvor højdepunktet er turen til Labuanbajo, Komodo og Rinca. På denne tur som i særdeleshed er en naturoplevelse af de helt store, skal I udover at se Komodovaranerne også snorkle, opleve den enestående natur og på lokalt marked i Labuan Bajo.

Dag 1: Afrejse fra Kastrup med Singapore Airlines. 

Dag 2-4: I bor to nætter i Singapore. Dagene tilbringes på egen hånd med at udforske byen, der er en af Østens store metropoler. 

Dag 5: Med fly til Bali. Ved ankomsten mødes I af den lokale repræsentant og I kører med det samme til kunstnerbyen Ubud. Den hyggelige by ligger fantastisk skønt, blandt lysegrønne rismarker og med masser af templer og seværdigheder i omegnen. Overnatning i Ubud. 

Dag 6: Dagen tilbringes på egen hånd med at udforske de smukke omgivelser eller slappe af på nogle af byens caféer og gallerier. Her findes mange spændende kunstforretninger med flotte kopier af berømte værker, smukke souvenirs og brugskunst.
Men det virkelige kunstværk i Ubud er det omkringliggende landskab, som bedst opleves på en god cykel- eller gåtur. Ellers er en tur til til Abeskoven også meget anbefalelsesværdig, den ligger lige uden for Ubud. Om aftenen, når her bliver stille og det bliver køligere i vejret, kan ­indtrykkene fordøjes på en af byens mange hyggelige cafeer. 

Dag 7 I flyver fra Denpasar til Labuan Bajo i det vestlige Flores. Her mødes I af en lokalguide der tager jer med hotellet, hvor de næste to nætter tilbringes. Eftermiddagen nydes på Seraya Island hvor I kan snorkle og bade. Retur til Labuan Bajo for middag og overnatning. 

Dag 8 Tidlig afgang mod Komodo Island. Turen er på ca. fire timer og den smukke solopgang nydes ombord. På vej til udkigsstedet på Komodo får I følgeskab af en lokal ranger, der kender dyrene og øen som sin egen bukselomme. I går en times tid for at se de enorme varaner i deres naturlige omgivelser og det er muligt at komme temmelig tæt på de store dyr. Efter frokost fortsættes til Pink Beach for at svømme og snorkle mellem massevis af farvestrålende fisk.
På Rinca ser I ikke blot de frygtindgydende komodo varaner, men også andre dyr som hjorte, vildsvin, aber og fugle. Om eftermiddagen returneres til Labuan Bajo hvor der igen overnattes. 

Dag 9 Efter morgenmaden besøger I det lokale marked og Mirror Cave, inden det går retur til Bali og nogle afslappende dage ved stranden. Transport til det valgte hotel. 

Dag 10 - 14 Dagene tilbringes på egen hånd med at slappe af og hygge sig på de dejlige strande eller evt. tage på flere udflugter i det skønne balinesiske landskab. 

Dag 14 Afhentning på hotellet og transport til lufthavnen. I flyver til Singapore og skifter her til et fly der afgår mod København lige over midnat. 

Dag 15 Ankomst København om morgenen. 

Vores 3 dages ture til Komodo kan også kombineres med andre rejser til Indonesien.

Kontakt os på tlf. 70 201 208 eller toptours@toptours.dk for priser.

Formel 1 - oplev Ungarns Grand Prix fra 27-30 juli

DestinationUngarn
Afrejse26-07-2018
Hjemrejse26-07-2018
Varighed5 dage
PrisFra 8.995kr.
ungarn

NYHED - Krydstogt fra Puerto Rico til New York 13 dage/12 nætter fra 14.998

DestinationUSA
Afrejse20-04-2018
Hjemrejse02-05-2018
Varighed13 dage
PrisFra 14.998kr.

NYHED - Caribien krydstogt & ophold på Jamaica 15 dage/14 nætter

DestinationJamaica
Afrejse14-04-2018
Hjemrejse15-11-2018
Varighed15 dage
PrisFra 18.998kr.
Se alle tilbud